ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Ουόκερ: "Πρώτος στόχος η καθιέρωση"


"Κάθε φορά σε κάθε παιχνίδι θα δίνω τα πάντα για την ομάδα του Απόλλωνα. Θέλω να δικαιώσω όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν και να κάνω τους φιλάθλους μας χαρούμενους", δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός στην εφημερίδα "Πελοπόννησος".

Για τον Απόλλωνα ο Ουόκερ είπε: "Ξέρω ότι είναι μια ιστορική ομάδα που ανέβηκε από την Α2, αλλά στο παρελθόν ήταν για χρόνια στην Α1. Ξέρω ότι στο νέο πρωτάθλημα ο πρώτος στόχος μας θα είναι η καθιέρωση και γιατί όχι να διεκδικήσουμε και την είσοδό μας στα πλέι-οφ. Γνωρίζω ότι σαν Σύλλογος ο Απόλλων καλλιεργεί το μπάσκετ, έχει έναν προπονητή απαιτητικό

που του αρέσει η δουλειά και ότι οι φίλαθλοι του δημιουργούν σούπερ ατμόσφαιρα".

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα ανέφερε: "Καταρχήν γνωρίζω ότι διαθέτει τον νυν πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, αλλά και τον πρώην πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό. Οταν λοιπόν σε μια λίγκα είναι δύο πρωταθλητές Ευρώπης σημαίνει πάρα πολλά. Γνωρίζω ότι η Ελληνική Λίγκα διαθέτει ακόμη πολλές δυνατές ομάδες και ότι το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό".

Στην ερώτηση τι του αρέσει να κάνει στο παρκέ, να παίζει άμυνα ή να πρωταγωνιστεί στην επίθεση, ο Ουόκερ απάντησε:

"Στο μπάσκετ δεν μπορείς να απομονώσεις κάποια χαρακτηριστικά. Για να παίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο επιβάλλεται να προσπαθείς να τα κάνεις όλα καλά. Να παίξεις και καλή άμυνα, αλλά και να είσαι αποτελεσματικός στην επίθεση. Να παλεύεις σε κάθε φάση, είτε για να κερδίσεις ένα ριμπάουντ, είτε για μια σχεδόν χαμένη μπάλα. Η δική μου φιλοσοφία είναι αυτή. Να προσπαθώ σε κάθε δευτερόλεπτο για την ομάδα και μέσα από την δουλειά στην προπόνηση να βελτιώνομαι συνεχώς".

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα