ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Κίτσεν: "Mεγάλο όνειρο μια τέτοια ομάδα"


Ο Κίτσεν, απόφοιτος του πανεπιστημίου της Φλόριντα, όπως αναφέρει η εφημερίδα SportDay, συμφώνησε για δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό που θα καταβάλλει 200.000 δολάρια στη Μακάμπι Ρισόν για την αποδέσμευσή του.

Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολλούς τίτλους. Είναι ένα μεγάλο άλμα για μένα, μια τεράστια ευκαιρία που δεν μπορούσα με τίποτα να αφήσω να πάει χαμένη", δήλωσε ο Κίτσεν στη SportDay

και πρόσθεσε για τον τρόπο παιχνιδιού του: "Κάνω όλες τις δουλειές για να βοηθήσω την ομάδα μου, να κάνω χαρούμενους τους συμπαίκτες μου μοιράζοντας ασίστ και όταν υπάρχουν οι συνθήκες να σκοράρω. Ανυπομονώ να έρθω για να αρχίσω δουλειά.

Μόλις έμαθα ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για μένα, είπα αμέσως στους μάνατζέρ μου να τελειώσουν τη δουλειά. Το να αγωνιστείς σε μια τέτοια ομάδα αποτελεί μεγάλο όνειρο για μένα και είμαι ενθουσιασμένος. Υπήρχε ενδιαφέρον και από την Τσεντεβίτα, αλλά ήθελα να πάω στον Παναθηναϊκό. Ένιωσα ευχάριστη έκπληξη, αλλά… μικρή, γιατί πιστεύω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του. Σίγουρα θα υπάρχει πίεση, αλλά θα είναι γλυκιά".

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι άγνωστος για τον Κίτσεν, όπως δήλωσε: "Είχα παρακολουθήσει τους αγώνες με τη Μακάμπι για τα προημιτελικά και μου άρεσε ο τρόπος που έπαιζε ο Παναθηναϊκός. Φυσικά είδα και το Final 4"!

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα