ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Αργυρόπουλος: "Ο πρώτος λόγος στον πρωταθλητή Ευρώπης"

Ο Απόλλωνας Πάτρας φιλοξενείται στη... γιορτή του Ολυμπιακού, το απόγευμα του Σαββάτου (18/5, 17:00, ΕΤ1) για την τελευταία αγωνιστική της Α1. Οι πρωταθλητές Ευρώπης δίνουν τον πρώτο τους αγώνα μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκα μπροστά στο κοινό τους και ο Απόλλων, δεν θέλει να είναι απλά παρών. Οι δύο ομάδες θα είναι αντίπαλες και στον πρώτο γύρο των πλέι οφ.

"Είναι ένα παιχνίδι στο τέλος της κανονικής περιόδου. Θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε με το ίδιο σκεπτικό και

τα ίδια αγωνιστικά σχέδια που ακολουθήσαμε στα τελευταία παιχνίδια, ώστε να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε κάποια νέα παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στη διάρκεια της χρονιάς", δήλωσε ο προπονητής των Αχαιών, Νίκος Βετούλας.

Ο γκαρντ της ομάδας, Νίκος Αργυρόπουλος, ανέφερε: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και τον πρώτο λόγο έχει ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός. Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το συγκεκριμένο αγώνα. Από την πλευρά μας δεν θέλουμε να ενισχύσουμε το γιορτινό κλίμα που επιθυμεί ο Ολυμπιακός να επικρατήσει στο γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα