CAMP-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ | Believe in your Story…

Η Triple Crown Basketball ανακοινώνει για 5η συνεχή χρονιά, τη λειτουργία του Triple Crown Basketball Summer Camp powered by Milko!


Βασική επιδίωξη του πιο αποτελεσματικού και πρωτοποριακού Basketball Camp στην Ελλάδα

είναι να παρουσιάσει το πιο εξειδικευμένο και σύγχρονο πρόγραμμα προπόνησης στο ανώτερο επίπεδο διδασκαλίας προσφέροντας στους νεαρούς αθλητές την απόλυτη μπασκετική εμπειρία!

Απώτερος στόχος του 5ου Triple Crown Basketball Summer Camp powered by Milko είναι οι συμμετέχοντες να διασκεδάσουν μαθαίνοντας το παιχνίδι, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των Φραγκίσκο Αλβέρτη, Δημήτρη Παπανικολάου και Ευθύμη Ρεντζιά καθώς και διακεκριμένων καλεσμένων από το χώρο του μπάσκετ!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νεαρούς αθλητές ηλικίας 4 - 18 ετών και θα λάβει χώρα στις ανοιχτές και κλειστές εγκαταστάσεις του St.Lawrence College στο Κορωπί, για δύο περιόδους (24 Ιουνίου- 29 Ιουνίου & 1 Ιουλίου- 6 Ιουλίου 2013).

Με τη γνώση, την εμπειρία και το κύρος των ιδρυτών του, το Triple Crown Basketball Camp έχει καταλάβει μία περίοπτη θέση ανάμεσα στα καλύτερα Basketball Camp της Ευρώπης!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 61 95 709 και να επισκεφθείτε το www.triplecrown.gr

Believe in your Story...

Keywords
Τυχαία Θέματα