N’JOY UNI-Basket | Πάρε κατοστάρες να ’χεις!

Αν και ακόμα στην 3η αγωνιστική, πραγματικά τα κλειστά γήπεδα της Καλλιθέας έχουν ζήσει καλό θέαμα και πολύ ωραία παιχνίδια στο N’JOY UNI-Basket.

Και αν ο Ολυμπιακός στέφτηκε πρωταθλητής Ευρώπης και γύρισε στην Ελλάδα περήφανος για το κατόρθωμα του και οι παίκτες του ξεκουράζονται, δεν συμβαίνει το ίδιο για τους παίχτες του 8ου N’JΟΥ UNI-Basket που συνεχίζουν να αγωνίζονται με σκοπό την πρόκριση στην επόμενη Φάση.

Ας δούμε

μερικά αποτελέσματα από τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν αυτήν την εβδομάδα. Τα ΟΡΘΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ έχασαν από τα ΠΑΛΤΑ 57-76, ενώ οι ILION GATORS νίκησαν τους BALL BASTERS 86-39. Η CSKA VODKAS επικράτησε με καλή διαφορά των VARIOUS ARTISTS 98-69 και ο KALADIAKOS έτρεξε με ...100 στο παιχνίδι με τους ΤΕΝ (100-84).

Οι ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ έχασαν με μεγάλη διαφορά από τους πάντα δυνατούς ΠΑΡΑΛΙΕΣ που κατάφεραν να σπάσουν την κατοστάρα (61-104), ενώ οι MILWAUKEΕ SUCKS νίκησαν τους KOUKAKI CITY THANDER με το εντυπωσιακό 110-76.

Τέλος, οι ΒΑΡΕΣΑΜΕ ΔΥΑΛΥΣΗ έφτασαν πολύ κοντά στο να νικήσουν την ομάδα BOOKERS χωρίς όμως να τα καταφέρουν 101-91, ενώ οι ΝΤΑΜΑΡΙΑΝΣ έχασαν με 10 πόντους διαφορά από τους ΟΥΚ (33-44). Τέλος με τα αποτελέσματα και τώρα ώρα χορηγών.

Μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης παραμένει και φέτος το N’JOY, το απολαυστικό σοκολατούχο γάλα του ξεδιψά παίχτες, προπονητές (ενίοτε) αλλά και διαιτητές, για 5η συνεχόμενη χρονιά!

Νέος χορηγός στην φετινή διοργάνωση αποτελεί το www.ekdromi.gr το οποίο μας ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει την Πρωταθλήτρια μέσα από την δωροθεσία του.

Τέλος, το RED BULL συνεχίζει και δίνει φτερά για 3η συνεχόμενη σεζόν! Δεν χρειάζεται πολλά λόγια για να περιγράψουμε τι σημαίνει Red Bull για ένα φοιτητή και ιδίως για έναν μπασκετμπολίστα φοιτητή... Απλή απογείωση!

Keywords
Τυχαία Θέματα