ΑΓΟΡ | Καταιγισμός από τρίποντα και εύκολο πέρασμα από τη Ν. Σμύρνη

Η εμφάνιση του ΑΓΟΡ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πανιώνιο, καθώς οι παίκτες του Στέργιου Κουφού είχαν απίστευτα ποσοστά ευστοχίας (και ειδικά στα τρίποντα, είχαν 14/23) και επικράτησαν με 70-86 και έτσι έβαλαν τέλος στο αήττητο της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ο ΑΓΟΡ ξεκίνησε πιο δυναμικά την αναμέτρηση και βρήκε τους διαδρόμους προς το καλάθι του Πανιωνίου και έτσι έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με προβάδισμα οκτώ πόντων (15-23).


Στην δεύτερη περίοδο οι παίκτες του Στέργιου Κουφού ξεκίνησαν

το "σόου" τους από την γραμμή των 6.75μ. Και έτσι με δύο συνεχόμενα τρίποντα των Ντούβνιακ και Πέτγουεϊ ο ΑΓΟΡ προηγήθηκε με 24-38 στο 16ο λεπτό. Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να περιορίσει τους παίκτες του ΑΓΟΡ και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ να είναι 27-44.


Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, με τους παίκτες της κρητικής ομάδας να συνεχίζουν να είναι καταιγιστικοί και να κλείνουν το τρίτο δεκάλεπτο με προβάδισμα 23 πόντων (40-63). Η τέταρτη περίοδος είχε κυρίως διαδικαστικό χαρακτήρα, με τον Πανιώνιο να προσπαθήσει να κλείσει την ψαλίδα της διαφορο...
άς. Ο ΑΓΟΡ παίζοντας κατά διαστήματα εντυπωσιακό μπάσκετ πήρε άνετα τη νίκη απέναντι στους γηπεδούχους με 70-86.


Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μπρεντ Πέτγουεϊ στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από σύγκρουση που είχε με τον Μάριο Μπατή έπεσε άτσαλα στο παρκέ και χτύπησε τον αυχένα του. Όταν ο παίκτης κατευθύνθηκε προς τον πάγκο της ομάδας του, καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του Πανιωνίου. Αυτό δεν ήταν το μόνο ιατρικό περιστατικό, καθώς και ο προπονητής του ΑΓΟΡ, Στέργιος Κουφός, ζαλίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα, ενώ 40 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος τραυματίστηκε και ο Μπράουν.


Δεκάλεπτα: 15-23, 27-44, 40-63, 70-86

Keywords
Τυχαία Θέματα