Είναι φίνα τα κορίτσια

Με ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού συνέτριψε τον Πανιώνιο με 77-33 και έδειξε πως μπορεί να τα σηκώσει όλα φέτος! Η Ντέλβα ήταν συναρπαστική, όπως και ο κόσμος του Τριφυλλιού που γέμισε ξανά τον Τάφο...

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός
πήρε μία άνετη νίκη επί του Πανιωνίου, με σκορ 73-33, με τις «πράσινες» να παίζουν ολοκληρωτικό μπάσκετ και να μην αφήνουν περιθώρια αντίδρασης στις Νεοσμυρνιώτισσες. Οι οπαδοί του Τριφυλλιού ήταν για ακόμα ένα ματς ο έκτος παίχτης της ομάδας και στα θετικά προσμετράται το ότι η Σαμαντούρα μπόρεσε να ξεκουράσει για αρκετή ώρα τις βασικές τις παίχτριες και να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού ξεκίνησε το παιχνίδι με τις Δίελα, Καλέντζου, Ντέλβα, Μαγκλάρα και Μοσχοπούλου.

Με την Ντέλβα να κάνει ό,τι θέλει στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και με 6 πόντους δικούς της το σκορ έγινε 9-0. Στο ενδιάμεσο είχε σκοράρει και η Μοσχοπούλου μετά από ωραία ασσίστ της Καλέντζου, καθώς και η Μαγκλάρα με μία βολή. Η γκαρντ του Παναθηναϊκού πέτυχε καλάθι με ατομική της προσπάθεια, ενώ η προπονήτρια του Τριφυλλιού πέρασε στον αγώνα τη Βλάνη αντί της Μοσχοπούλου και τη Θεολογου στη θέση της Ντέλβα, η οποία είχε αστοχήσει νωρίτερα σε βολές. Ο Πανιώνιος με τις Γιαμπάνη και της Σεμανιάκου μείωσε το σκορ σε 13-8 και η Μαγκλάρα μετά από κερδισμένο φάουλ και εύστοχη τη μία βολή έκλεισε το δεκάλεπτο με 14-8.

Οι οπαδοί του Τριφυλλιού γέμισαν στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου τον Τάφο, αφού ορισμένοι εξ αυτών έρχονταν από το κλειστό της Κυψέλης και τον αγώνα βόλλεϋ γυναικών εναντίον των Βριλησσίων. Η Γιαμπάνη με σουτ έκανε το 14-10, αλλά από το σημείο εκείνο πάτησαν γκάζι οι «πράσινες» ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ. Η Μαγκλάρα κέρδισε καλάθι και φάουλ (αστοχώντας στη βολή) και η Ντέλβα με κοντινό σουτ και καλάθι και φάουλ στην επόμενη φάση έκανε το 21-12. Η αμερικανή σέντερ ήταν ασταμάτητη τόσο στον τομέα των ριμπάουντ, όσο και επιθετικά, αφού συνέχισε το σερί της, ενώ είχε άξια συμπαραστάτρια τη Σλούκα που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Η τελευταία με μακρινό καλάθι (πατούσε γραμμή) και τρίποντο, έγραψε το σκορ του ημιχρόνου, που ήταν 30-16. Τους μισούς πόντους του Παναθηναϊκού στα δύο πρώτα δεκάλεπτα τους πέτυχε η Ντέλβα!

Με μια μικρή αδράνεια ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, κάτι που επέτρεψε στον Πανιώνιο να μειώσει το σκορ προσωρινά με τη Γιαμπάνη και τη Γρηγορίου (30-20). Ωστόσο, η νεοεισελθούσα Κωτούλα με μακρινό σουτ έδωσε τους πρώτους πόντους για το Τριφύλλι στο γ΄δεκάλεπτο, ενώ η Διέλα μετά από δικό της άστοχο τρίποντο πήρε το ριμπάουντ κι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 34-20. Με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να μη σταματούν να τραγουδούν η ομάδα είχε πάρει για τα καλά μπρος και με συνεχόμενα καλάθια από τις Ντέλβα, Μαγκλάρα, Δίελα και Κωτούλα έκανε ντάμπλ σκορ, γράφοντας το 44-22. Η Δίελα στην επόμενη φάση, μετά από επαναφορά του Πανιωνίου, έκλεψε τη μπάλα, κέρδισε καλάθι και φάουλ, έχασε τη βολή, α
Keywords
Τυχαία Θέματα