ΑΓΟΡ | Ενα "Σουτ... εντός παιδειάς"!

Μια ευχάριστη έκπληξη στην ομάδα του Ρεθύμνου έκαναν μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πλακιά στο Μελίνα Μερκούρη και παρακολούθησαν την προπόνηση της Παρασκευής (14/12).

Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, αναφέρει:

"Οι μικροί μαθητές έπαιξαν, φωτογραφήθηκαν και πήραν αυτόγραφα, δώρα και πολλές ευχές για τις γιορτές από τους αθλητές της ομάδας.

Στην συνέχεια αντιπροσωπεία της ομάδας μας με τους Ακη Καλλινικίδη, Mαρκ Κάρτερ, Πάρις Χορν,

Ούρος Ντούβνιακ, Νταμίρ Λάτοβιτς, Δημήτρη Τσαρουχά και Ανδρέα Σιζόπουλο, που τους συνόδευαν ο Διευθ. Σύμβουλος της ΚΑΕ και Γ.Γ. του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Μαμαλάκης, o team manager Γιώργος Κούμουλος και οι Δημήτρης Τζέτζος και Φωτεινή Παπαδοπετράκη απο τις δημόσιες σχέσεις της ομάδας, επισκέφθηκαν το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου στην πλατεία Μικρασιατών, όπου οι μαθητές επιφύλαξαν μια συγκινητική υποδοχή στους αθλητές και τους παράγοντες της ομάδας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Γιώργος Μαμαλάκης ευχαρίστησε τον διευθυντή και τους δασκάλους του σχολείου για την αγάπη τους και ευχήθηκε στα παιδιά Καλά Χριστούγεννα και μια Χαρούμενη Νέα Χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο. Ο Ακης Καλλινικίδης με την σειρά του, ευχήθηκε στα παιδιά Καλές Γιορτές και καλή πρόοδο και τα προσκάλεσε να παρακολουθήσουν μια επόμενη προπόνηση και ένα αγώνα της ομάδας.

Οι μικροί μαθητές του ολοήμερου σχολείου όμως επεφύλαξαν μια πολύ όμορφη έκπληξη στους αθλητές μας, παραδίνοντας τους απο μια ζωγραφιά με θέμα το μπάσκετ. Στον διαγωνισμό που ακολούθησε νικητής ηταν ο Ακης Καλλινικίδης(!) που πήρε τις περισσότερες, ενώ ο τυχερός μαθητής ήταν ο μικρός Γιώργος που κέρδισε μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών. Στην συνέχεια οι παίκτες μας μοίρασαν δώρα και αναμνηστικά που πρόσφερε στα παιδιά η AVIN OIL που είναι Μεγάλος Χορηγός της ομάδας μας και την ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ευχαριστεί θερμά τους δασκάλους και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Πλακιά και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου για την αγάπη τους στην ομάδα μας και εύχεται σε όλους ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και μια Χαρούμενη Χρονιά γεμάτη επιτυχίες"!

Keywords
Τυχαία Θέματα