ΑΓΟΡ | Κουφός: "Να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί"

Το Ρέθυμνο αντιμετωπίζει τον Ικαρο Καλλιθέας (16/12) για την 10η αγωνιστική της Α1 και ο Στέργιος Κουφός τόνισε πως θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να κάμψει η ομάδα του, την αντίσταση του αντιπάλου.

Ο έμπειρος προπονητής, δήλωσε για το παιχνίδι:

"Ξέρουμε ότι αγωνιζόμαστε απέναντι σε μία ομάδα που στην έδρα της έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό και από αυτό καταλαβαίνουμε το μέγεθος της σοβαρότητας που πρέπει να έχουμε. Το παιχνίδι αυτό έχει πολλές ιδιαιτερότητες, και στο επιθετικό κομμάτι αλλά και στο αμυντικό. Σίγουρα η απουσία του «ηγέτη» της ομάδας του Ικάρου του Κυρίτση,

είναι κάτι που πρέπει να εξετάσουμε γιατί ο Κυρίτσης είναι ο κύριος εκφραστής στην επίθεση για την αντίπαλη ομάδα και σίγουρα τώρα που θα απουσιάζει πρέπει να βρούμε τον τρόπο που θα επιτεθεί η αντίπαλη ομάδα. Για εμάς είναι ένα δύσκολο παιχνίδι μετά το ατυχές αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που δεν πιάσαμε την απόδοση που θα θέλαμε. Πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι και πρέπει να διεκδικήσουμε κάτι καλό από αυτό το ματς. Ο Ίκαρος διαθέτει παιδιά που παίζουν για την ομάδα και πολύ δύσκολα θα καμφθεί η αντίστασή τους. Πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και τηρήσουμε το πλάνο μας θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και θα πάρουμε αυτό που μας αναλογεί από αυτό το παιχνίδι".

Ο Δημήτρης Τσαρουχάς με την σειρά του, σχολίασε: "Πιστεύω ότι είναι ένα κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες γιατί προερχόμαστε από δυο ήττες. Παίζουμε με ένα δύσκολο αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού για να μπορέσουμε να πετύχουμε την νίκη όπου είναι και ο μοναδικός μας στόχος, για να κλείσουμε νικηφόρα το 2012".

Keywords
Τυχαία Θέματα