ΚΑΒΑΛΑ | Κορωνιός: "Γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε"

Τις μεγάλες δυσκολίες της αναμέτρησης (16/12, 17:00, ΕΤ1) με τον Παναθηναϊκό γνωρίζει πολύ καλά ο Άγγελος Κορωνιός, ο οποίος τόνισε ότι στόχος της Καβάλας είναι να βελτιώνεται συνεχώς και αυτό θα επιδιώξει να κάνει και κόντρα στους "πράσινους".

"Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Έχουμε κάνει δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και ο στόχος μας παραμένει καθημερινά στις προπονήσεις, αλλά και μέσα από τους αγώνες να βελτιωνόμαστε διαρκώς. Αυτό θα προσπαθήσουμε και απέναντι στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας πολύ καλά ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε",

επισήμανε ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά των παικτών, ο Θωμάς Αράπης, σχολίασε: "Σεβόμαστε απόλυτα τον Παναθηναϊκό και την ιστορία του, αυτό όμως δε μας στερεί τις όποιες ελπίδες και πιθανότητες έχουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτή τη βδομάδα ελάχιστα ήμασταν όλοι μαζί, μιας και η μισή ομάδα ήταν στο Βελιγράδι και η άλλη μισή στην Καβάλα. Θέλουμε να ήμαστε ανταγωνιστικοί και σε αυτό το παιχνίδι και να μη χαλάσουμε την καλή εικόνα που παρουσιάσαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος".

Keywords
Τυχαία Θέματα