ΑΕΚ | Κρούση σε εφοπλιστή

Η ΑΕΚ δραστηριοποιείται και ο Νίκος Γεωργαντζόγλου έχει κάνει μια πρώτη επαφή με τον Βίκτωρα Ρέστη σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday".

Αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική σεζόν στην ΚΑΕ ΑΕΚ υπάρχει έντονη κινητικότητα, αναφορικά με την επόμενη χρονιά και τον στόχο της επιστροφής στην Α1 μέσω απόκτησης wild card, αφού πρώτα υπάρξει εξυγίανση της ομάδας. Για αυτό

τον λόγο αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να γίνει άνοιγμα προς τον κόσμο και για αυτό θα γίνει εντός της επόμενης εβδομάδας, συνέντευξη Τύπου.

Ομως οι "κιτρινόμαυροι", σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονται για κίνηση-ματ. Συγκεκριμένα ετοιμάζονται να κάνουν κρούση στον γνωστό εφοπλιστή, Βίκτωρα Ρέστη. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από λίγες μέρες, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Νίκος Γεωργαντζόγλου είχε συνάντηση με τον γνωστό επιχειρηματία και είχε γίνει μια πρώτη επαφή. Με απώτερο σκοπό ο τελευταίος μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των "κιτρινόμαυρων" ή έστω να αναμιχθεί με τα κοινά της ομάδας. Τις επόμενες μέρες λοιπόν δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη επί του θέματος της κρούσης. Πάντως στην διοίκηση περιμένουν και απαιτούν όπως είναι λογικό από τους παίκτες να κατακτήσουν την τρίτη θέση στην Α2 ώστε να διεκδικήσουν με καλύτερες προϋποθέσεις την επιστροφή στην Α1.

Keywords
Τυχαία Θέματα