ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Μπορεί το ΟΑΚΑ να χωρέσει 30.000 φιλάθλους;"

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει το τελευταίο ματς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι ο Μάικ Μπατίστ, ο οποίος θέλει να δει ένα ΟΑΚΑ με 30.000 (!) κόσμο και δίνει το σύνθημα για το... έβδομο αστέρι!

"Υπερασπιζόμαστε το έκτο αστέρι και πάμε για το έβδομο", έγραψε στο προφίλ του στο Twitter ο Αμερικανός σέντερ των Πρωταθλητών Ελλάδας

και Ευρώπης, προσθέτοντας με νόημα: "Μπορεί το ΟΑΚΑ να χωρέσει 30.000 φιλάθλους; Το πέμπτο παιχνίδι είναι σπουδαίο για μας".

Ένας ακόμα "πράσινος", ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του Twitter, ήταν ο Κώστας Καϊμακόγλου. "Η σειρά τελειώνει στις 3 νίκες!!! Όλοι μαζί μπορούμε!! Άμυνα-Κίνητρο-Καρδιά!!! Σας ευχαριστώ όλους σας!!!", έγραψε γεμάτος χαρά και ικανοποίηση ο φόργουορντ του "τριφυλλιού", που ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών στο διπλό του Παναθηναϊκού στη "Nokia Arena".

Τη σπουδαία νίκη της ομάδας του επί της Μακάμπι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος είπε: "Μεγάλη νίκη. Και τώρα το πέμπτο παιχνίδι στο σπίτι μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα