NBA | Πολ: "Το κάναμε ενδιαφέρον..."

Οι Κλίπερς δεν τα κατάφεραν στην Ατλάντα και γνώρισαν την ήττα από τους Χοκς με 109-102, έχοντας, πάντως σε τρομερή κατάσταση το αχτύπητο δίδυμο Κρις Πολ και Μπλέικ Γκρίφιν, οι οποίοι όμως πάλευαν μόνοι τους...

Ο 26χρονος γκαρντ αγωνίστηκε 38 λεπτά πετυχαίνοντας 34 πόντους και μοιράζοντας 8 πάσες πάρε-βάλε, ενώ ο 23χρονος δυναμικός πάουερ φόργουορντ έπαιξε επίσης 38 λεπτά, σημειώνοντας 36 πόντους -τους περισσότερους για φέτος- και 8 ριμπάουντ.

Πλέον, η ομάδα του Λος Άντζελες θα δώσει τον πιο κρίσιμο αγώνα της στη σεζόν, καθώς θα ταξιδέψει στο Μέμφις για να αντιμετωπίσει τους Γκρίζλις,

με τους οποίους ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση της Δύσης, με ρεκόρ 40-25.

"Νομίζω ότι πραγματικά το κάναμε πολύ ενδιαφέρον", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "CP3", αναφορικά με το ερχόμενο ματς-κλειδί, που όποιος το πάρει θα αποκτήσει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

"Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι της Τετάρτης σας ένα τεράστιο βαρόμετρο, καθώς από αυτό εξαρτάται το πως θα μπούμε στα πλέι οφ. Στα πλέι οφ δεν γίνεται να προσπαθείς να ανατρέψεις διαφορές 10, 15 πόντων και να προσπαθήσεις στην τέταρτη και τελευταία περίοδο να επιστρέψεις στο παιχνίδι", κατέληξε ο ηγέτης των Κλίπερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα