Α ΕΣΚΑΝΑ | Ερμής και ο Ξυδάς

Ο Ερμής Πειραιά έχει βάλει ψηλά τον πήχη όχι μόνο για τη νέα σεζόν αλλά και για τα επόμενα χρόνια και με αυτό το πλαίσιο κινείται και στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν ακόμα ένα μεταγραφικό «χτύπημα», καθώς έντυσαν με τα χρώματά τους και τον Παύλο Ξυδά.

Ο 20χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την φετινή σεζόν στην Β’ Εθνική με την φανέλα του Αετού, προέρχεται

από τα τμήματα υποδομής του Ικάρου Καλλιθέας και πλέον θα… κατοικεί στον Πειραιά, καθώς ανήκει στο δυναμικό του Ερμή. Οι Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν εντυπωσιάσει πραγματοποιώντας ηχηρές μεταγραφές όπως π.χ του Σάββα Νικητάκη, του Θέμη Φωτόπουλου και του Μάικ Ευαγγελίτση, στρέφουν το βλέμμα τους όχι μόνο στο παρόν αλλά και στο μέλλον και αυτός είναι ο γνώμονας που κινείται η οικογένεια Χρυσοφάκη, η οποία φροντίζει για την ενίσχυση του Ερμή.

«Το κλίμα στον Ερμή Πειραιά είναι πολύ καλό. Η ομάδα έχει πολύ καλή προοπτική, όχι μόνο για την φετινή αγωνιστική περίοδο αλλά και για τα επόμενα χρόνια και αυτό οφείλεται στους προέδρους. Η οικογένεια Χρυσοφάκη θέλει να χτίσει κάτι πολύ καλό για τα επόμενα χρόνια. Δημιουργούμε έναν κορμό που αποτελείται από έμπειρους και νεαρότερους παίκτες με στόχο την άνοδο στη Γ΄ Εθνική αλλά και να παίξουμε καλό μπάσκετ», ανέφερε αρχικά ο Παύλος Ξυδάς ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Θα έχω την ευκαιρία να μάθω και δω πράγματα δίπλα στους εμπειρότερους παίκτες. Ο Ερμής συνδυάζει την εμπειρία αλλά και την θέληση των νεαρότερων ηλικιακά, όπως είμαι εγώ, ο Τσατάλας και ο Λοϊζίδης. Μίλησα αρχικά με τον Αντώνη Μάντζαρη, ο οποίος είπε πως με θέλει στην ομάδα. Εκτιμώ τον κόουτς. Εχει φιλοδοξίες, θέλει να στήσει κάτι καλό και πιστεύω πως θα μας βγάλει όλους ασπροπρόσωπους. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την τέως ομάδα μου, τον Αετό και τον Κώστα Παπαμάρκο για την συνεργασία που είχαμε, διότι μου φέρθηκαν πολύ καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα