Β' ΕΘΝΙΚΗ | Παρουσία μεγάλων ονομάτων η γιορτή του Δούκα

Η γιορτή του Δούκα την Δευτέρα (17/6, 18:00) θα είναι το επιστέγασμα μιας άκρως επιτυχημένης σεζόν και η διοίκηση της ομάδας προσκάλεσε όλους τους φίλους της να δώσουν το παρών στο Δαΐς. Μάλιστα, όπως ενημέρωσε επίσημα ο ΑΣΕΔ, στην εκδήλωση θα βρεθούν σπουδαίοι αθλητές όπως οι Αργύρης Καμπούρης, Νάσος Γαλακτερός, Γιάννης Γιαννούλης και Γιώργος Καλαϊτζής!

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

"Με μεγάλη μας χαρά η διοίκηση του Συλλόγου σας προσκαλεί στην Τελετή Λήξης

του Τμήματος Μπάσκετ την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013, και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Δαΐς.

Μια ακόμη αγωνιστική χρονιά φτάνει στο τέλος της μετά από μια χρονιά γεμάτη αγώνες, προπονήσεις, προσπάθεια, ένταση, δυνατά συναισθήματα, χαρές και λύπες για τους αθλητές μπάσκετ του Α.Σ.Ε.Δ.

Η γιορτή του τμήματος Μπάσκετ, με συμμετοχή πάνω από 80 αθλητών των Ακαδημιών και όλων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου θα είναι το επιστέγασμα μιας άκρως επιτυχημένης χρονιάς τόσο σε επίπεδο συλλόγου αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Η τελετή λήξης του τμήματος θα περιλαμβάνει πρότυπη προπόνηση / επίδειξη από όλους του αθλητές ,διαγωνιστικά παιχνίδια με σούτ καθώς και ένα διαγωνιστικό κομμάτι που ενδέχεται να λάβουν μέρος και γονείς των αθλητών.

Στο παρκέ του γηπέδου θα εμφανιστεί επίσης η ομάδα Παίδων του ΑΣΕΔ που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια ΕΣΚΑ, μία μόλις μέρα πριν την αναχώρησή της για την τελική φάση που θα διεξαχθεί στα Γρεβενά. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως συμμετοχή στην εκδήλωση θα έχει και ηΟμάδα Γενικής Γυμναστικής του Συλλόγου μας.

Το παρών στην γιορτή του αθλήματος θα δώσουν και ορισμένοι σπουδαίοι αθλητές που έχουν διαπρέψει στο χώρο του μπάσκετ, όπως οι Αργύρης Καμπούρης, Νάσος Γαλακτερός, Γιάννης Γιαννούλης και Γιώργος Καλαϊτζής!.

Σας περιμένουμε όλους να βρεθείτε το βράδυ της 17ης Αυγούστου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Δαΐς και να βρεθείτε κοντά στους αθλητές κατά την τελευταία επίσημη παρουσία τους και την τελευταία επίδειξη των ικανοτήτων τους για τη φετινή χρονιά σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα