NBA | Θέλουν και Μοζγκόφ οι Νικς!

Μετά τις σκέψεις για την απόκτηση του ιδιόρυθμου Ντελόντε Ουέστ, οι Νικς "ψάχνονται" και για την ενίσχυση της φροντ λάιν τους, έχοντας μάλιστα δείξει ενδιαφέρον για έναν... παλιό γνώριμο, τον συμπαίκτη του Κώστα Κουφού στους Νάγκετς Τιμοφέι Μοζγκόφ!

Ο Ρώσος "γίγαντας" -ο οποίος ήταν μέσα στα ανταλλάγματα για τη μετακίνηση του Καρμέλο Αντονι στους Νικς- φέτος δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο Ντένβερ, κάτι που έχει πλήξει την αξία του στην αγορά του μαγικού πλανήτη... Ετσι, ο Μοζγκόφ δεν θα έλεγε "όχι" σε ενδεχόμενη αλλαγή ομάδας και... περιβάλλοντος.

Ο

Μάικ Γούντσον, απ' την άλλη, μετά την παραμονή του Κένιον Μάρτιν, αλλά και τη σκέψη για την απόκτηση του Ντελόντε Ουέστ έχει στα σχέδιά του την περαιτέρω ενίσχυση -εν όψει πλέι οφ- και στη θέση του σέντερ!

Ετσι, η ομάδα του "Μεγάλου Μήλου" έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στη... δοκιμασμένη λύση του Τιμοφέι Μοζγκόφ, ώστε να έχει ακόμη μία εναλλακτική στους ψηλούς, όμως προσφέρει μόνο το μίνιμουμ του συμβολαίου (3,1 εκ. δολάρια) για να τον κάνει δικό της.
Ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο, ωστόσο ο Μοζγκόφ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την προοπτική να επιστρέψει στην Νέα Υόρκη, αν και θα συζητούσε το ενδεχόμενο να φορέσει και οποιαδήποτε άλλη φανέλα στο μαγικό πλανήτη!

"Εχουμε μία ευκαιρία να αλλάξω ομάδα και να πάω κάπου που να μπορώ να παίζω. Δεν λέω ότι ο Τζορτζ Καρλ είναι κακός. Σίγουρα όμως δεν είναι ωραίο συναίσθημα όταν δεν παίζεις, αλλά είμαι ακόμη κομμάτι της ομάδας (σ.σ. των Νάγκετς). Η Νέα Υόρκη είναι πολύ όμορφη πόλη δίχως αμφιβολία! Ομως, υπάρχουν άλλες 30 ομάδες...", υπογράμμισε με νόημα ο 26χρονος Ρώσος σέντερ στην "Post".

Keywords
Τυχαία Θέματα