NBA | Πριτζιόνι: «Ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν...»

Ετοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας σεζόν είναι ο Πάμπλο Πριτζιόνι, ο οποίος παρά τα 36 χρόνια συνεχίζει να δουλεύει σκληρά για να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί στους Νιου Γιορκ Νικς.

«Πιστεύω πως μπορώ να δώσω περισσότερα στην ομάδα στην δεύτερη σεζόν μου. Γνωρίζω τα πάντα, το σύστημα, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου. Οπότε είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Εκτιμώ που με ήθελαν και πώς μου φέρθηκαν, οπότε είμαι πραγματικά χαρούμενος. Πιστεύω πως πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω το σουτ τριών πόντων μου. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα

και πρέπει να δουλέψω το κορμί μου. Αν θέλω να ανταγωνιστώ τους νέους παίκτες που είναι δυνατότεροι και γρηγορότεροι, πρέπει να δουλεύω κάθε ημέρα», δήλωσε ο Αργεντινός γκαρντ στο ESPN.

Οσον αφορά για τον Αντρέα Μπαρνιάνι, ο Πάμπλο Πριτζιόνι σημείωσε πως «τον έχω αντιμετωπίσει, όταν ήταν πραγματικά μικρός. Δεν έπαιζε πολύ. Τώρα, έγινε ένας μεγάλος παίκτης και πιστεύω πως μπορεί να μας βοηθήσει αρκετά. Πιστεύω πως τώρα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε μία καλύτερη ομάδα, σε μία νικήτρια ομάδα και να μας βοηθήσει και να μας ωθήσει να γίνουμε καλύτεροι».

Keywords
Τυχαία Θέματα