NBA | Έτοιμος για όλα ο Ουόλ!

Έπειτα από τη συμμετοχή του στο καμπ της Team USA, ο ηγέτης των Ουίζαρντς, Τζον Ουόλ, δήλωσε έτοιμος να ξεπεράσει οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο διάβα του. Κοινώς, είναι έτοιμος για όλα, εν όψει της νέας σεζόν, που θα τον βρει για τέταρτη σερί χρονιά στην Ουάσινγκτον.

"Είμαι έτοιμος για οτιδήποτε. Βλέπω πως δουλεύω φέτος το καλοκαίρι

και πως δούλευα το περασμένο, που ήξερα ότι θα μου πάρει πολύ χρόνο μέχρι να ξεπεράσω τον τραυματισμό που είχα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να επανέλθω. Βελτιώνομαι συνεχώς και ποτέ δεν τα παρατάω, όποια πρόκληση κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσω. Είμαι πρόθυμος να ξεπεράσω οποιαδήποτε δυσκολία βρεθεί στον δρόμο μου", ήταν τα λεγόμενα του 23χρονου πόιντ γκαρντ (1,92μ.) στην "Washington Post".

"Τώρα έχω εμπιστοσύνη και είμαι έτοιμος να δείξω στον κόσμο τι είμαι ικανός να κάνω. Νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ στη ζωή μου. Το φετινό καλοκαίρι δούλεψα πολύ σε όποιο στοιχείο έπρεπε να βελτιωθώ. Προχωράω με σταθερά βήματα και ωριμάζω χρόνο με τον χρόνο", πρόσθεσε το νούμερο 1 του ντραφτ του 2010 (επιλογή της Ουάσινγκτον).

Όσο για την επέκταση στο συμβόλαιό του, ο Ουόλ δήλωσε πως "είναι ένα όνειρο που αναμένεται να γίνει πραγματικότητα, εφόσον υπογράψω για πέντε ακόμη χρόνια. Ωστόσο, δεν ξέρω τι να περιμένω. Είναι πρώτα στο χέρι των Ουίζαρντς".

Σε περίπτωση που ο Αμερικανός σταρ υπογράψει πενταετή επέκταση συμβολαίου, θα εισπράξει συνολικά 80 εκατομμύρια δολάρια.

Τη φετινή σεζόν ο ηγέτης των "Μάγων" μέτρησε 49 συμμετοχές (42 στη βασική πεντάδα) και 32,7 λεπτά ανά παιχνίδι, με μέσο όρο 18,5 πόντους, 4 ριμπάουντ, 7,6 ασίστ και 1,3 κλεψίματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα