NBA | Παρουσιάστηκε ο Λιν!

Τη φανέλα με το αγαπημένο του νούμερο, το 7, θα φοράει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στον μαγικό κόσμο του NBA ο Τζέρεμι Λιν, ο οποίος παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη νέα του ομάδα, τους Χιούστον Ρόκετς.

Ο Αμερικανοασιάτης πόιντ γκαρντ (1,91μ.) είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στη Νέα Υόρκη, ωστόσο οι

ρουκέτες του έδειξαν πόσο πολύ τον ήθελαν και τελικά απέσπασαν το ναι του 23χρονου άσου, ο οποίος αποχώρησε τελικά από τους Νικς.

Στην επίσημη παρουσίασή του ο Λιν ήταν αναμφίβολα το κεντρικό πρόσωπο, όμως την παράσταση έκλεψε με τις δηλώσεις του ο... μετανιωμένος Ντάριλ Μόρεϊ! Ο γενικός διευθυντής του Χιούστον απολογήθηκε για την απόφασή του να αφήσει ελεύθερο τον πρώην παίκτη της ομάδας του "Μεγάλου Μήλου" λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ της σεζόν που πέρασε, τονίζοντας πάντως ότι ευτυχώς αντιλήφθηκε γρήγορα το μεγάλο σφάλμα στο οποίο υπέπεσε!

"Όταν έβαλε το νικητήριο τρίποντο σε ένα παιχνίδι των Νικς με τους Ράπτορς ο ιδιοκτήτης των Ρόκετς, Λέσλι Αλεξάντερ, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε γιατί ο Λιν δεν παίζει στο Χιούστον. Χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο όλη τη σεζόν. Ήταν μεγάλο λάθος που τον άφησα να φύγει", ήταν τα πρώτα λόγια του Μόρεϊ.

"Η αλήθεια είναι πως τότε είχαμε πολλούς παίκτες στη θέση του και τον αποδεσμεύσαμε με αυτή τη λογική, αλλά δεν θα έπρεπε να το είχαμε κάνει. Ευτυχώς το καταλάβαμε γρήγορα και τον φέραμε πίσω με την πρώτη ευκαιρία", κατέληξε ο τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς.

Keywords
Τυχαία Θέματα