NBA | "Θέλει την ελευθερία του το επόμενο καλοκαίρι ο Χάουαρντ"

Σε θρίλερ τείνει να εξελιχθεί το πολυσυζητημένο θέμα της ανταλλαγής του Ντουάιτ Χάουαρντ. Ο "σούπερμαν" του Ορλάντο αρχικά ήθελε να πάει στο Μπρούκλιν, όμως βλέποντας ότι αυτό δεν μπορούσε να γίνει, αποφάσισε να συζητήσει με τους Λέικερς, οι οποίοι τον θέλουν για πολλά χρόνια στο Λος Άντζελες, αλλά ο ίδιος εμφανίζεται αντίθετος σε αυτή την προοπτική!

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν χθες ανέφεραν ότι ο 26χρονος σέντερ είναι διατεθειμένος να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τους "λιμνανθρώπους". Ωστόσο, ο μάνατζέρ του με δηλώσεις που έκανε, έβαλε τα πράγματα στη θέση του

αναφορικά με τις προθέσεις του πελάτη του.

"Η θέση του Ντουάιτ δεν έχει αλλάξει", τόνισε χαρακτηριστικά ο Νταν Φέγκαν και συμπλήρωσε: "Θέλει το επόμενο καλοκαίρι να αναζητήσει συμβόλαιο στην αγορά ως free agent, ανεξάρτητα από το αν θα μείνει στο Ορλάντο ή πάει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα".

Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που ο Αμερικανός σούπερ σταρ των Μάτζικ μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι, τότε θα μπορεί να ψάξει στο NBA για συμβόλαιο έως 108 εκατομμυρίων δολαρίων για πέντε χρόνια, με τους Λέικερς να μην έχουν τη δυνατότητα να του δώσουν το συγκεκριμένο ποσό.

Keywords
Τυχαία Θέματα