ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πρόβλημα με Λάσμε, το σκέφτεται ο Περπέρογλου

Δυσκολεύει η απόκτηση του Στέφαν Λάσμε από τον Παναθηναϊκό, καθώς ο άσος από την Γκαμπόν προσπαθεί να βρει ομάδα στο NBA και γι’ αυτό ζήτησε χρόνο από το τριφύλλι, το οποίο όμως δεν πρόκειται να περιμένει. Ελπίδες για παραμονή Περπέρογλου μετά τη βελτιωμένη πρόταση που του έγινε.

Οι πράσινοι βρίσκονταν πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Λάσμε, ωστόσο η περίπτωση του 29χρονου πάουερ φόργουορντ/σέντερ περιπλέχτηκε. Πλέον, μένει να φανεί αν ο παίκτης θα υπογράψει άμεσα το

συμβόλαιό του ή τελικά οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα στρέψουν την προσοχή τους αλλού για την ενίσχυση της φροντ λάιν τους.

Στο μεταξύ, το θέμα παραμονής του Στράτου Περπέρογλου παραμένει ακόμα ανοικτό. Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε νέα βελτιωμένη προσφορά στον διεθνή φόργουορντ, ο οποίος το σκέφτεται σοβαρά, παρότι έχει καλύτερες προτάσεις από το εξωτερικό. Ο Γιόνας Μασιούλις είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Αργύρη Πεδουλάκη, ωστόσο οι οικονομικές του απαιτήσεις είναι υψηλές. «Ο Παναθηναϊκός με ρώτησε για τον παίκτη, αλλά ακόμη δεν έχει καταθέσει πρόταση», δήλωσε ο μάνατζερ του Λιθουανού γκαρντ, Στέφανο Λουπατέλι, στην εφημερίδα SportDay.

Keywords
Τυχαία Θέματα