NBA | Μεγάλος κίνδυνος για Ρούμπιο

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Ρίκι Ρούμπιο οι άνθρωποι στη Μινεσότα, καθώς υπάρχουν έντονοι φόβοι πως έχει υποστεί ρήξη χιαστών.

Ο 21χρονος πόιντ γκαρντ των Τίμπεργουλβς ήταν εξαιρετικός στην ήττα από τους Λέικερς, έχοντας 15 πόντους, 10 ασίστ και 4 ριμπάουντ, ωστόσο τραυματίστηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παρκέ.

Ο Ισπανός άσος συγκρούστηκε με τον Κόμπε στο αριστερό γόνατο και στα αποδυτήρια πονούσε πάρα πολύ. Μάλιστα, οι Τίμπεργουλφς ενημέρωσαν πως ο Ρούμπιο

θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία πριν το αποψινό ματς με τους Χόρνετς, προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Πάντως, εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι περί ρήξης χιαστών, τότε ο νεαρός σταρ θα χάσει και κατά πάσα πιθανότητα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτό είναι κάτι που όλοι απεύχονται, αφού φέτος ο Ισπανός διεθνής πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στην παρθενική του σεζόν στο ΝΒΑ, μετρώντας μέχρι στιγμής 10,5 πόντους, 8,2 ασίστ, 4,2 ριμπάουντ και 2,2 κλεψίματα σε 34:06 ανά αγώνα και συνολικά 40 εμφανίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα