NBA | Κιούμπαν: "Δεν με αγχώνουν οι Λέικερς"

Οι Μάβερικς παρουσίασαν και επίσημα τα νέα τους μεταγραφικά αποκτήματα Έλτον Μπραντ, Ο' Τζέι Μέιο, Κρις Κέιμαν, Ντάρεν Κόλισον και Νταντάι Τζόουνς αλλά αυτός που έκλεψε ακόμη μία φορά την παράσταση ήταν ο Μαρκ Κιούμπαν.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Ντάλας, αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Ντουάιτ Χάουαρντ στους Λέικερς και την "υπερομάδα" που θέλουν να παρουσιάσουν τη νέα σεζόν οι "λιμνάνθρωποι":

"Το έχουν ξανακάνει. Κάποτε είχαν

τους Γκάρι Πέιτον, Καρλ Μαλόουν, Κόμπε και Σακ όλους μαζί, αλλά το σχήμα δεν λειτούργησε. Απαιτείται καλή χημεία. Πρέπει οι παίκτες να θέλουν να προσφέρουν. Δεν ξέρω αν όλοι οι παίκτες τους θέλουν να είναι εκεί. Σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον σαν ομάδα, αφού έχουν σπουδαίο σύνολο. Θυμηθείτε, όμως, όταν πήραμε το πρωτάθλημα. Δεν έπρεπε να περάσουμε τον πρώτο γύρο, αλλά αποκλείσαμε με sweep τους Λέικερς, οι οποίοι είχαν κατακτήσει τον προηγούμενο τίτλο και όλους τους πρωταθλητές στη διάθεσή τους. Πολλές ομάδες πραγματοποίησαν καλές μεταγραφές φέτος, αλλά δεν με αγχώνουν", δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Κιούμπαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα