Χάρισε την τελευταία φανέλα του ο Ντελ Πιέρο

10:22 12/9/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες, ο επιθετικός της Νάπολι, Ινσίνιε, είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και, όπως αποκάλυψε το τηλεοπτικό δίκτυο "SKY", ο επιθετικός της Sydney FC αναμένεται να κάνει ένα μεγάλο δώρο στον νεαρό ποδοσφαιριστή. Πιο συγκεκριμένα θα του χαρίσει την φανέλα που φόρεσε στο τελευταίο του παιχνίδι με την Γιουβέντους κόντρα στην Αταλάντα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το "SKY", ο Ντελ Πιέρο επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ινσίνιε και του είπε: "Ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα.

Είσαι άξιος, συνέχισε να δουλεύεις έτσι, έτσι θα πας μακριά. Θα έχεις την φανέλα μου, θα σου την στείλω σύντομα. Και θα είναι αυτή με την οποία αγωνίστηκα κόντρα στην Αταλάντα".
Ο Ινσίνιε βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Ιταλίας για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ και σε δηλώσεις του ο επιθετικός της Νάπολι είχε πει για τον Ντελ Πιέρο: "Θα ζητήσω από τον πρόεδρο Ντε Λαουρέντις να τον φέρει στην Νάπολι. Ο Ντελ Πιέρο ήταν πάντα το είδωλο μου, προσπάθησα να του κλέψω τα μυστικά στις εκτελέσεις φάουλ, έκανα προπονήσεις μιμούμενος τον Ντελ Πιέρο. Κρίμα που έφυγε όταν ήρθα στην Serie A, λυπάμαι που δεν μπόρεσα να τον συναντήσω. Ονειρευόμουν πάντα να τον γνωρίσω και να μπορέσω να ανταλλάξω φανέλα μαζί του".

Keywords
Τυχαία Θέματα