ΕΥΡΩΠΗ | Στη Χαλκίδα ο Κομάντινιτς

Η Χαλκίδα έδωσε τα χέρια με τον Τζόρτζε Κομάντινιτς-Αντωνιάδη, ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειές της την επόμενη σεζόν.

Ο 32χρονος παίκτης βρίσκεται ήδη στην Χαλκίδα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών ενώ την Δευτέρα (10/9) και την Τρίτη (11/9) έκανε και τις πρώτες του προπονήσεις με την ομάδα του Γιώργου Βελισσαράκου.

Η ανακοίνωση της Χαλκίδας

αναφέρει:

"Μετά την ευχάριστη είδηση της ένωσης του ΓΠΣΧ με την ΑΓΕΧ, έρχονται νέες σημαντικές ευχάριστες ειδήσεις για το μπάσκετ στη Χαλκίδα.
Μετά από αστραπιαίες κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας μας, βρίσκεται στη Χαλκίδα από χτες το βράδυ o Djordje Komadinic, παίκτης με παρουσία στην Α1 αλλά και σε ευρωπαϊκά κύπελλα. Δευτέρα και Τρίτη προπονήθηκε με την ομάδα. Οι τυπικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν και ο Djordje είναι πλέον μέλος της ομάδας της Χαλκίδας και θα βοηθήσει στην παρουσία της στη Β' Εθνική.

Ο Djordje Komadinic-Antoniadis (2,05) έχει αγωνιστεί στο ξεκίνημα της καριέρας του στη Χαλκίδα και στη συνέχεια πέρασε από τον Ηρακλή και την Ολυμπιάδα Πατρών. Επίσης έχει αγωνιστεί με τις Μπιλμπάο Μπέρι (Ισπανία), Βιλερμπάν (Γαλλία), Σλόγκα (Σερβία) και Λάνγκεν.

Επίσημη ανακοίνωση θα εκδοθεί τις επόμενες μέρες που θα επιστρέψει ο Πρόεδρος της ομάδας από το εξωτερικό, ενώ συνέντευξη Τύπου θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα