ΓΑΛΛΙΑ | Συνεχίζουν με Κολέ οι "τρικολόρ"!

Οι Γάλλοι έφτασαν στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας με τον Βενσάν Κολέ στο "τιμόνι", γεγονός που άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομοσπονδίας.

Η γαλλική ομοσπονδία δεν μπορούσε να περιμένει τίποτα καλύτερο από τον 50χρονο τεχνικό, γι’ αυτό του πρότειναν να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες

του 2016 στο Ρίο. Η απάντηση του Κολέ ήταν θετική, κάτι που σημαίνει ότι η Εθνική Γαλλίας θα πορευτεί για τουλάχιστον 3 ακόμη χρόνια με τον "αρχιτέκτονα" της τεράστιας επιτυχίας.

"Συμφωνήσαμε με τον Βενσάν (Κολέ) να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάνουμε τόσα χρόνια και μας έφερε στην πρώτη κατάκτηση Ευρωμπάσκετ στην ιστορία της χώρας μας. Μετά από το ασημένιο μετάλλιο το 2011, μια καλή πορεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και το ιστορικό χρυσό φέτος, ελπίζω ότι μπορούμε να δώσουμε συνέχεια στην υπέροχη δουλειά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Στρασμπούργκ που επίσης συμφώνησε", δήλωσε χαρακτηριστικά για την παραμονή του Κολέ ο Ζαν Πιέρ Σιουτάτ, πρόεδρος της ομοσπονδίας της Γαλλίας.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Βενσάν Κολέ έχει κοουτσάρει τους τρικολόρ σε 90 αγώνες, μετρώντας 64 νίκες και 26 ήττες, με ποσοστό επιτυχίας 71%.

Keywords
Τυχαία Θέματα