NBA | Η παρουσίαση των "τριών" από τους Νετς (pics)

Οι Κέβιν Γκαρνέτ, Πολ Πιρς και Τζέισον Τέρι, τα τρία νέα αποκτήματα των Μπρούκλιν Νετς, παρουσιάστηκαν την Πέμπτη (18/7) σε συνέντευξη Τύπου, με απόντα τον Αντρέι Κιριλένκο που για προσωπικού λόγους βρίσκεται στη Ρωσία.

Στην αρχή πήρε τον λόγο ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Μπίλι Κίνγκ: "Πήραμε παίκτες που έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να φτάσουν μέχρι το τέλος...".

Στη συνέχεια ο Κέβιν Γκαρνέτ δεν έκρυψε ότι ενοχλήθηκε για τη φυγή του από τη Βοστώνη και είπε: "Είναι άσχημο που αποχωρήσαμε από την Βοστώνη, όμως η ομάδα εκεί ήθελε να κινηθεί σε διαφορετική κατεύθυνση. Ήρθα εδώ επειδή υπάρχουν κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε μέχρι το τέλος και να κερδίσουμε τον τίτλο".

Ο Πολ Πιρς έδειχνε να μην έχει ξεπεράσει το γεγονός ότι του χρόνου δεν θα φοράει τη φανέλα με το τετράφυλλο τριφύλλι: "Είναι δύσκολο για μένα μετά από 15 χρόνια σε μια ομάδα, όμως όταν κοιτάς τι θέλουν να χτίσουν εδώ, μια ομάδα πρωταθλητισμού, τότε αυτό σου δίνει έναν ενθουσιασμό. Δεν είμαστε εγωιστές. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί".

Ο Τζέισον Τέρι είπε από την πλευρά του: "Αισθάνομαι ευλογημένος που βρίσκομαι εδώ και έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω άλλο ένα πρωτάθλημα. Στο Ντάλλας ήταν τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, δίπλα στον Τζέισον Κιντ. Ακόμα και τότε μας προπονούσε".

Ο κόουτς πια, Τζέισον Κιντ είπε πως: "Θέλουμε να σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα, οι Νικς είναι ένας από τους αντιπάλους μας και ξέρουμε ότι υπάρχει κόντρα. Το καλύτερο γι’ αυτούς τους νεαρούς δίπλα μου, είναι να προσέχουμε τα λεπτά τους. Δουλειά μου είναι να προσέχω τον χρόνο συμμετοχής τους, ίσως και να τους ξεκουράσω κάποια βράδια. Ο στόχος είναι να τους έχουμε υγιείς όταν έρθουν τα πλει οφ".

Ο Ιδιοκτήτης της ομάδας, Μιχαήλ Προχόροφ ανέβηκε μετά το τέλος της συνέντευξης στο πόντιουμ για τις αναμνηστικές φωτογραφίες, με την ελπίδα ότι αυτή η επένδυση της τάξης των 180+ εκατομμυρίων, μαζί με τον φόρο πολυτελείας, θα φέρει τον τίτλο στο Μπρούκλιν.

Τέλος, ο σταρ της ομάδας, Τζο Τζόνσον, καλωσόρισε τους νέους συμπαίκτες του μέσα από ένα "τιτίβισμα" από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Τουίτερ.

Welcome fellas @paulpierce34, KG, @jasonterry31 wish I could have been there...

— Joe Johnson 4real (@TheJoeJohnson7) July 18, 2013

Keywords
Τυχαία Θέματα