ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μεγάλη νύχτα για Παπανικολάου!

Οι τελευταίες εξελίξεις φέρνουν τον Κώστα Παπανικολάου προ των πυλών της Μπαρτσελόνα, καθώς ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να δεχτεί την πρόταση των Καταλανών.

Για ποιο λόγο, όμως, οι "ερυθρόλευκοι" τελικά είναι κοντά στο να... υποκύψουν στην προσφορά των "μπλαουγκράνα"; Πολύ απλά, είναι πάνω από τις δυνάμεις τους να καλύψουν τα "θέλω" του "Παπ". Και εξηγούμε του λόγου το αληθές.

Η αρχή έγινε με

την πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Ολυμπιακό, δίνοντας 1,5 εκατομμύριο ευρώ για την απόκτηση του 23χρονου φόργουορντ. Ποια ήταν η... αντίδραση των Πρωταθλητών Ευρώπης; Πρότειναν στον ατζέντη του διεθνούς άσου επέκταση συμβολαίου. Και φτάνουμε στο δια ταύτα. Πριν από λίγη ώρα στα γραφεία των αδερφών Αγγελόπουλων έφτασε μέιλ από τον μάνατζερ του "Παπ", το οποίο έλεγε ότι ο παίκτης ζητάει κάτι λιγότερο από 6,5 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα τρία χρόνια. Ένα ποσό που μαζί με την εφορία και τα "μανατζερικά", φτάνει για τους Πειραιώτες τα 12 εκατομμύρια δολλάρια!

Βλέποντας, λοιπόν, τις απαιτήσεις του Παπανικολάου να υπερβαίνουν το πλαίσιο του λογικού, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πει το "ναι" στην Μπάρτσα! Βεβαίως μεταγραφή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί αν ο 23χρονος φόργουορντ δεν τα βρει με τους Καταλανούς. Οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες...

Keywords
Τυχαία Θέματα