NBA | Εξετάζουν Τζάκσον και Ντ' Αντόνι οι Λέικερς

Οι Λέικερς ξέσπασαν στους Ουόριορς λίγες ώρες μετά την απόλυση του Μάικ Μπράουν και έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν καινούριο προπονητή, με τα ονόματα του Φιλ Τζάκσον και του Μάικ Ντ' Αντόνι να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας του συλλόγου.

Σύμφωνα με το ESPN, το οποίο επικαλείται πηγή από τη διοίκηση του Λος Άντζελες, οι "λιμνάνθρωποι" θέλουν να "κλείσουν" το νέο τεχνικό το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, καθώς δεν επιθυμούν να αφήσουν ακέφαλη την ομάδα τη στιγμή μάλιστα που πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση.

Έτσι, γλυκοκοιτάζουν τους Τζάκσον και Ντ' Αντόνι και εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να κάνουν την κίνησή τους. Οι ιθύνοντες των Λέικερς πρόκειται να συναντηθούν και με τους δύο κόουτς. Ο Τζάκσον δείχνει πρόθυμος να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και η περίπτωσή του μοιάζει πιο εύκολη σε σχέση με του πρώην τεχνικού των Νικς, ο οποίος έχει υποβληθεί σε μια σοβαρή εγχείρηση στο πόδι και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών θα είναι σε θέση να προπονεί σε περίπου δύο εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα