Καλέντζου: «Είμαι και θα είμαι Παναθηναϊκός»

Η Τούλα Καλέντζου μίλησε για το ντέρμπι με τον Αθηναϊκό, για τα συναισθήματά της, για το ότι δεν είχε καμία αμφιβολία να υπογράψει με το Τριφύλλι και για το ότι είναι και θα είναι Παναθηναϊκός...
H γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού αγωνίζεται σήμερα (10/11, 19:00) στο κλειστό της Εργάνης από τον Αθηναϊκό στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ Γυναικών. Οι
«πράσινες» αμαζόνες της Γιασεμής Σαμαντούρα έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το μεγάλο ντέρμπι και η ομάδα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Η Τούλα Καλέντζου, μιλώντας την Παρασκευή στη διαδικτυακή συνέντευξη του LIVE 1 TV, το οποίος θα δείξει σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα, σχολίασε για την αναμέτρηση:

«Όλες οι ομάδες έχουν αδυναμίες. Εμείς σαν ομάδα έχουμε προετοιμαστεί, δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες του Αθηναϊκού, οι προπονητές μας ασχολήθηκαν με αυτό. Θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε είτε τα θετικά είτε τα αρνητικά στοιχεία του αντιπάλου».

Για τα συναισθήματα που μπορεί να νιώσει κόντρα στην πρώην ομάδα της, σχολίασε:

«Δεν αλλάζει κάτι. Έχω περάσει μεγάλες στιγμές αλλά είμαι Παναθηναϊκός, και θα είμαι Παναθηναϊκός. Το συναίσθημα θα σβήσει στο τζάμπολ».

Για το αν είχε αμφιβολία όταν συμφώνησε με το Τριφύλλι λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης, απάντησε:

«Την υπογραφή μου την έβαλα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος. Μίλησα με του ανθρώπους του Παναθηναϊκού, τα πράγματα είναι όπως τα περίμενα και ακόμα καλύτερα. Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι τεράστια προσωπικότητα, όποιος μιλήσει μαζί του θα το καταλάβει. Αγαπάει τον Ερασιτέχνη περισσότερο και από την οικογένειά του και βοηθάει όλα τα τμήματα».

Τέλος, για το αν μπορεί από τώρα να μιλήσει για κάποιο φετινό τίτλο με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε:

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τίτλους. Παίζουμε σαν Παναθηναϊκός και απλά αύριο έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς. Ο Αθηναϊκός είναι η ομάδα που πρέπει να υπερασπιστεί τις νίκες του και το νταμπλ».
Keywords
Τυχαία Θέματα