NBA | Χαμόγελα για Χάρις και Τόλιβερ

Ευχάριστα είναι τα νέα στην Ατλάντα για τον Ντέβιν Χάρις και τον Άντονι Τόλιβερ, καθώς ο πρώτος πήρε την έγκριση του ιατρικού επιτελείου να αρχίσει προπονήσεις με τους συμπαίκτες του, ενώ ο δεύτερος είναι μια χαρά πλέον αφού κατάφερε να αφήσει πίσω τον τραυματισμό στο μάτι.

Ο 29χρονος Χάρις ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο και γι' αυτό το λόγο έκανε ατομικές προπονήσεις και ασκήσεις που δεν περιείχαν επαφή. Ωστόσο, έκατσε εκτός παρκέ για μία εβδομάδα με αποτέλεσμα να

ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και να είναι τώρα σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα των Χοκς, με τους γιατρούς να του δίνουν τη σχετική άδεια να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

"Κινείται πολύ, πολύ καλά. Έχει την ταχύτητά του και την έκρηξή του πλέον", σχολίασε για τον Αμερικανό γκαρντ (1,91μ.) ο τεχνικός των "γερακιών", Λάρι Ντρου.

Στο άλλο θέμα τώρα, ο Τόλιβερ γύρισε στις προπονήσεις των Χοκς, από τις οποίες είχε λείψει δύο ημέρες. Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ (2,03μ.) τραυματίστηκε στο μάτι στη φιλική αναμέτρηση με τους Μαϊάμι Χιτ, όμως ξεπέρασε το πρόβλημά του και τέθηκε και αυτός κανονικά στη διάθεση του Ντρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα