NBA | Μπούζερ: "Ένα πρωτάθλημα θα τα γιατρέψει όλα"

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε ως στόχο των Μπουλς για τη νέα σεζόν ο Κάρλος Μπούζερ, ο οποίος μίλησε για την κριτική που δέχεται από τους φιλάθλους του Σικάγο.

Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ βρίσκεται δύο χρόνια στο Σικάγο, ωστόσο δεν έχει κατορθώσει να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό, που περιμένει περισσότερα από αυτόν, καθώς θυμάται τις εντυπωσιακές χρονιές του Μπούζερ στη Γιούτα. Ποια είναι, όμως, η άποψη του Αμερικανού σταρ για όλα αυτά;

κόσμος βλέπει τα πράγματα από λάθος οπτική γωνία. Εδώ δεν είναι Utah όπου έπρεπε εγώ και ο Ντερόν Ουίλιαμς να τα κάνουμε όλα. Παίζουμε με πέντε σκόρερ, έτσι θα έχω λιγότερες φορές τη μπάλα στα χέρια μου. είναι διαφορετικό σύστημα. Ο κόσμος πρέπει να ανησυχεί για τις νίκες και τις ήττες. Αν χάνουμε να μου γίνεται κριτική και όταν κερδίζουμε να χαίρονται για εμάς", ήταν η τοποθέτηση του άσου των Μπουλς, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι το τέλειο γιατρικό τόσο για τον ίδιο όσο και για τους "ταύρους".

"Αυτή η ομάδα χτίστηκε με έναν στόχο πριν μερικά χρόνια – την κατάκτηση του τίτλου – και αυτό που χρειάζεται είναι να μείνουμε υγιείς για να τον καταφέρουμε. Δεν έχω κατακτήσει κάποιο πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, αλλά αν το κερδίσουμε ξέρω ότι θα γιατρέψει όλα τα προβλήματά μας", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μπούζερ.

Τη σεζόν που πέρασε ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε βασικός και στα 66 ματς των Μπουλς, με μέσο όρο συμμετοχής 29,5 λεπτά, έχοντας 15 πόντους, 8,5 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα