ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Με τα στοιχεία του Ομπράντοβιτς..."

Ο Παναθηναϊκός κάνει φέτος ένα νέο ξεκίνημα με διαφορετικούς παίκτες και προπονητή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο όπως τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης η... συνταγή θα είναι σχεδόν ίδια, καθώς ο τεχνικός του ¨τριφυλλιού" θέλει να διατηρήσει στην ομάδα του τα στοιχεία που υπήρχαν επί εποχής Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" ο 48χρονος τεχνικός υποστήριξε ότι ο τρόπος παιχνιδιού των "πράσινων" δεν θα αλλάξει πολύ, μίλησε για το

παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παράλληλα έθεσε τους στόχους της νέας σεζόν και αποκάλυψε ότι ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς θα είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Κυπελλούχων Ελλάδας.

-για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας: 
«Είναι ένα παιχνίδι σε έναν όμιλο, στον οποίο θα αντιμετωπίσουμε όλες τις ομάδες. Μπορεί κάποια παιχνίδια να είναι πιο δύσκολα αλλά αυτά θα σε φέρουν πιο γρήγορα σε μια καλύτερη κατάσταση. Η Ρεάλ είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση κι εμείς δεν το έχουμε αυτό».

-για το νέο πρωτάθλημα: 
«Δεν θα έχει αλλαγές με το περσινό… Απλώς κάποιες ομάδες θα έχουν τέσσερις αμερικανούς. Βέβαια με την κρίση και το φορολογικό σύστημα οι ομάδες έχουν αναγκαστεί να είναι πιο μαζεμένες.

-για την ταυτότητα του νέου Παναθηναϊκού: 
«Θέλουμε να κρατήσουμε τα στοιχεία που είχε ο Παναθηναϊκός. Το να παίζει έξυπνα, να ξέρει να καθορίζει αυτός τον ρυθμό και όλα τα στοιχεία που είχε με τον Ομπράντοβιτς. Το pick ‘n roll όλοι το γνωρίζουν και το εφαρμόζουν. Βεβαίως και θα συνεχίσουμε σε αυτό καθώς και έχουμε κάποια παιδιά στο ρόστερ που το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά».

-για τους στόχους του Παναθηναϊκού στην αγωνιστική σεζόν που αρχίζει: 
«Στόχος μας είναι να πάρουμε και πάλι τα σκήπτρα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη θα δούμε. Έχουμε ένα νέο ρόστερ. Με πέντε παιδιά που έχουν εμπειρίες από την Ευρωλίγκα. Οι άλλοι παίκτες δεν έχουν. Πάμε λοιπόν, παιχνίδι με παιχνίδι για να βελτιωθούμε. Είναι λογικό να αρχίζουμε με άλλους στόχους σε σχέση με την περσινή σεζόν. Είναι καλό να μην πιέσουμε τα παιδιά και να τα βοηθήσουμε να χτίσουν αυτοπεποίθηση κάτι που είναι αρκετά σημαντικό».

-για την παρουσία νέων παικτών στο πρωτάθλημα λόγω κρίσης;: 
«Θα βρεθούν κάποιες ομάδες να εμφανίσουν περισσότερους νέους αλλά δεν νομίζω να αλλάξει πολύ.

-για το ρόστερ: 
«Έγινε μια προσπάθεια από όλους να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες. Νομίζω πως έχουν κλείσει οι μεταγραφές… Θα ανακοινωθεί ακόμη και ο Μιλοσεβιτς και τελειώσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα