NBA | Αποθέωσε τις... ρεζέρβες ο Λι

Ναι μεν ο Στέφεν Κάρι (27π.) έκανε ρεκόρ καριέρας με τα οκτώ τρίποντα που έβαλε, αλλά το πρόσωπο της βραδιάς χθες στην "Oracle Arena" δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Ντέιβιντ Λι, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη των Ουόριορς επί των Μπόμπκατς (115-100).

Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ ήταν απλά απολαυστικός στο παιχνίδι με την ομάδα της Σάρλοτ, σημειώνοντας τριπλ-νταμπλ με 23 πόντους, 11 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ! Ωστόσο, ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης επέλεξε να σταθεί στη δουλειά που έκαναν οι... παγκίτες των "πολεμιστών" και όχι στην προσωπική του απόδοση.



"Δεν κάναμε καλή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας κακή άμυνα. Οι αναπληρωματικοί μας όμως πέρασαν στο παιχνίδι κατά την διάρκεια του δεύτερου δωδεκάλεπτου και έπαιξαν καλύτερα από τους βασικούς, δίνοντάς μας μία διαφορά. Το κλειδί για εμάς είναι η άμυνα και τα ριμπάουντ. Στην επίθεση απλώς πρέπει να συνεχίσουμε να μοιράζουμε τη μπάλα, όπως κάνουμε μέχρι τώρα", ήταν τα λόγια του Αμερικανού άσου του Γκόλντεν Στέιτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα