HOT SPOT | Το δίκαιο αίτημα του Διαγόρα

Λένε πως όλοι οι καλοί χωράνε. Μήπως όμως είναι άλλο πράγμα η θεωρία και άλλο η πράξη; Διότι υπάρχει μια ομάδα στο Αιγάλεω που τα τελευταία χρόνια εντυπωσιάζει, αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γήπεδο. Και το κλειστό της περιοχής, δυσκολεύεται να τη... χωρέσει.

Εχουμε και λέμε. Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν στην Α' ΕΣΚΑ, αφού για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ανέβηκε κατηγορία. Ομως στην Α' ΕΣΚΑ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το σχολικό γήπεδο που φιλοξενούσε την ομάδα μέχρι και την Β' κατηγορία. Το μικρό αυτό κλειστό δεν έχει παρκέ κι έτσι δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Η Διοίκηση του Διαγόρα κατέθεσε αίτημα να χρησιμοποιήσει το κλειστό του Αιγάλεω, μην έχοντας άλλωστε άλλη λύση. Βέβαια στο συγκεκριμένο γήπεδο στεγάζονται ήδη πολλές ομάδες και δεν είναι εύκολο να χωρέσει άλλη μία, κάτι που το γνωρίζουν και στον Διαγόρα. Δεν ζήτησαν, λοιπόν, να μείνει έξω κάποιος άλλος, ούτε να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο σε βάρος των υπολοίπων εκπροσώπων της περιοχής. Και κυρίως του ΑΟ Αιγάλεω, της πιο ιστορικής ομάδας μπάσκετ του Δήμου, που αποτελεί και το καμάρι της περιοχής.

Ο Διαγόρας δεν έχει άλλη επιλογή και το αίτημά του είναι δίκαιο, αφού έφτασε ως την Α' ΕΣΚΑ. Μέχρι τώρα δεν έχει ικανοποιηθεί. Ομως είπαμε πως όλοι οι καλοί χωράνε. Αρκεί να υπάρχει καλή θέληση και διάθεση για συνεργασία.

Keywords
Τυχαία Θέματα