ΛΑΥΡΙΟ | Χάνει Παγώνη, μένει ο Ψωμαδέρης

Ενας μένει, ένας φεύγει από το Λαύριο, καθώς ο Χρήστος Σερελής -που θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας της Λαυρεωτικής- από την επόμενη σεζόν δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φαίδωνα Παγώνη ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν, εν αντιθέσει με τον Γιώργο Ψωμαδέρη!

Ο Παγώνης -που το περασμένο καλοκαίρι "μετακόμισε" από τον Αμύντα στο Λαύριο- θα κουνήσει... μαντήλι αφού δεν προτίθεται να φορέσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη φανέλα της ομάδας. Μάλιστα, πιθανότερος προορισμός του έμπειρου γκαρντ θα είναι

ο Εθνικός από τον οποίο έχει δεχθεί δελεαστική πρόταση.

Αντίθετα, ο Γιώργος Ψωμαδέρης θα συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του κόουτς Σερέλη και την προσεχή αγωνιστική περίοδο, αφού έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Λαυρίου για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η απώλεια του Παγώνη -σε συνάρτηση με το αν θα παραμείνει ή όχι ο Χρήστος Λυμπερόπουλος στην ομάδα, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να μην συνεχίσει- αναγκάζουν το Λαύριο να εξετάζει περιπτώσεις γκαρντ. Μία από αυτές είναι και εκείνη του εξαιρετικά ταλαντούχου Τάσου Καρτέρη, που στην παρθενική του χρονιά πραγματοποίησε άκρως ελπιδοφόρες εμφανίσεις με τη φανέλα της ΚΑΠ στο πρωτάθλημα της Α2.

Keywords
Τυχαία Θέματα