HOT SPOT | Χαμός σε όλες τις κατηγορίες...

Η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και σε όλες τις κατηγορίες γίνεται... χαμός. Από την Α2 μέχρι τη Γ' Εθνική, ως και τις γυναίκες. Τα γήπεδα του μπάσκετ είναι γεμάτα, ομάδες με όνομα, ιστορία και κόσμο πρωταγωνιστούν, όπως και νέες δυνάμεις της πορτοκαλή θεάς. Μπάσκετ δεν είναι μόνο η Α1 και η Ευρωλίγκα, το μπάσκετ είναι παντού.

Στην Α2 η μάχη για την άνοδο συνεχίζεται με τον Φιλαθλητικό, τα Τρίκαλα και την Κηφισιά να παλεύουν για δύο θέσεις, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος. Μάλιστα την τελευταία αγωνιστική, στις 27/4, η Κηφισιά υποδέχεται τον Φιλαθλητικό στο ματς της χρονιάς.

Αλλά αν πάμε και στη Β' Εθνική γίνεται χαμός. Στο Βορρά ο Φίλιππος Βέροιας ήδη ανέβηκε, στο Νότο το Ψυχικό οδηγεί την κούρσα, αλλά η ΑΕΚ παραμονεύει και ελπίζει να νικήσει ο Αμύντας την Κυριακή τους πρωτοπόρους. Αν, πάντως, η κατάσταση μείνει ως έχει, τότε στο μπαράζ ανόδου ανάμεσα στους δεύτερους σε Νότο και Βορρά, θα ανταμώσουν ΑΕΚ και Ηρακλής! Δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Και μην ξεχνάμε ότι θα γίνει αγώνας κατάταξης με μεγάλο ενδιαφέρον και ανάμεσα στους τρίτους Βορρά και Νότου.

Στη Γ' Εθνική, στο Νότο ο Πόλις και η Λιβαδειά έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει την άνοδο, όμως εκεί το μεγάλο ενδιαφέρον θα το έχει το μπαράζ ανόδου... Διότι όλα δείχνουν πως θα ανταμώσουν δύο ιστορικές ομάδες του Πειραιά, ο Εθνικός και ο Ιωνικός Ν. Ενα ζευγάρι που αντάμωσε και πέρυσι στην Α' ΕΣΚΑΝΑ.

Οσο για τις γυναίκες; Φέτος τα πλέι οφ έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός είναι ήδη στον τελικό και περιμένει αντίπαλο. Θα είναι ο Αθηναϊκός; Το Ελληνικό; Οι πρωταθλήτριες είναι μπροστά με 2-1, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις SuperBasket