ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Πασκουάλ: "Μας βοήθησε ο κόσμος"

Ο Τσάβι Πασκουάλ σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στη νευρικότητα που είχαν και οι δυο ομάδες, πράγμα που οδήγησε στα πολλά άστοχα σουτ. Επιπλέον, στάθηκε στη βοήθεια που πήρε η ομάδα του από τον κόσμο που γέμισε το "Παλαού Μπλαουγκράνα".

"Θα 'θελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο Παλαού Μπλαουγκράνα. Παρά τις απουσίες μας, οι φίλαθλοι μας έδωσαν την απαιτούμενη ενέργεια στα δύσκολα σημεία του παιχνιδιού. Μας βοήθησαν και μας έδωσαν κουράγιο

τόσο στα τελευταία δευτερόλεπτα της κανονικής περιόδου όσο και τη παράταση. Είχαμε 53% στις βολές και 47% ο Παναθηναϊκός, ποσοστά που είναι συνηθισμένα στη πρεμιέρα των πλέι οφς", υποστήριξε ο Καταλανός τεχνικός.

"Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά, για αυτές τις δυο ομάδες, Είμαι πολύ ευτυχισμένος με αυτήν την ομάδα. Ο Αμπρίνες ήταν εκτός λόγω στομαχικών διαταραχών και ελπίζουμε πως θα τα καταφέρει να είναι κοντά μας την Πέμπτη. Οφείλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, για ό,τι πέτυχαν μέσω του ομαδικού παιχνιδιού. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που μετρά είναι το σκορ και εμείς προηγούμαστε 1-0 της σειράς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Κάποιες φορές πρέπει να ξέρεις πώς να κερδίζεις, όταν δεν παίζεις καλά. Και εμείς παίξαμε κατά διαστήματα άσχημα. Γενικά, οφείλουμε να κάνουμε καλύτερα παιχνίδια και έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε καλύτερα. Μας έλειπε φρεσκάδα και ταχύτητα. Πριν από λίγες εβδομάδες είχαμε 13 παίκτες στο ρόστερ και τώρα έχουμε 9. Οφείλουμε να βρούμε νέες λύσεις στη θέση "3", ενδεχομένως χρησιμοποιώντας τρία γκαρντ από την αρχή έως το τέλος, να κάνουμε πράγματα που δεν έχουμε συνηθίσει. Αλλά αυτή είναι η υπάρχουσα κατάσταση για εμάς και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να νικάμε".

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της Μπάρτσα, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, δήλωσε: "Παίξαμε πολύ καλύτερα στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο, με περισσότερο πάθος και περιορίσαμε τα λάθη. Πρέπει να ξυπνήσουμε αύριο το πρωί και να ξέρουμε τι κάναμε λάθος. Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση μας. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ στα οποία τελικά αστοχήσαμε. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε το δεύτερο παιχνίδι πλέον".

Ξέραμε πως τα παιχνίδια των playoffs είναι έτσι, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Παίζουμε ξανά σε λιγότερο από 48 ώρες και θεωρώ πως το δεύτερο παιχνίδι θα είναι εξίσου δύσκολο όπως το πρώτο. Επιστρέψαμε δύο φορές στο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είχε τον έλεγχο του ρυθμού και αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα