ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Το καλύτερό μας αμυντικό ματς"

Ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αποδίδει τα εύσημα στους παίκτες του για την αμυντική τους λειτουργία και το πώς κατάφεραν να την εφαρμόσουν μέσα στο ματς.

"Εδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνισή τους στον αμυντικό τομέα. Ήμασταν πολύ καλά προσαρμοσμένοι στα επιθετικά ατού του Ηλυσιακού και πιστεύω ότι κάναμε ένα από τα καλύτερά μας αμυντικά παιχνίδια φέτος. Θεωρώ ότι έχουμε επιθετικές δυνατότητες απεριόριστες ως ομάδα αλλά χρειάζεται

να αποκτήσουμε και αμυντική φιλοσοφία. Οι παίκτες μου το κατάλαβαν σήμερα και το εφάρμοσαν στον αγώνα. Ο Ηλυσιακός είναι μία ομάδα που αρέσκεται να αλλάζει άμυνες αλλά εμείς παίξαμε έξυπνα επιθετικά. Πιστεύω ότι ο αντίπαλός μας αδικείται από τη βαθμολογική του θέση και είμαι σίγουρος ότι θα μείνει στην κατηγορία γιατί έχει έμπειρο προπονητή, καλό υλικό και πλάνο. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στον στόχο μας", είναι τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αθηναίου ανέφερε: "Συγχαρητήρια σε όλους παίκτες και προπονητές για τη νίκη. Γνωρίζαμε ότι ο Ηλυσιακός είναι μία δύσκολη ομάδα που παλεύει όλα τα ματς. Δουλέψαμε καλά δύο εβδομάδες και πήραμε τη νίκη. Κρατάμε την αμυντική λειτουργία και πειθαρχία σε όσα είχαμε σχεδιάσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα