Greeks Abroad | Στα χαμηλά ο Κουφός, στο 3-0 οι Νάγκετς

Την τρίτη διαδοχική τους νίκη πανηγυρίσαν οι Νάγκετς, οι οποίοι δυσκολεύτηκαν αλλά "καθάρισαν" στο τέλος τους Μάτζικ με 108-105, "στρογγυλεύοντας" έτσι το αρνητικό σερί του Ορλάντο, που έφτασε στις 11 συνεχόμενες ήττες, με τον Κώστα Κουφό να μένει στα χαμηλά.

Ο διεθνής Ελληνας σέντερ σταμάτησε στους 2 πόντους (1/4 δίπ.), μάζεψε 3 ριμπάουντ, έκλεψε 2 μπάλες και "έσβησε" τα φώτα 1 φορά, σε σχεδόν 21 λεπτά συμμετοχής.

Ωστόσο, η... χαμηλή πτήση του Κουφού δεν στάθηκε εμπόδιο στους "Σβώλους" να φτάσουν την τρίτη συνεχόμενή τους νίκη. Η ομάδα του Τζορτζ Καρλ

τα βρήκε... σκούρα κόντρα στους Μάτζικ, που είχαν "σκυλιάσει" για νίκη, και βρέθηκαν μάλιστα και πίσω με το τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου με 77-70. Παρ' όλα αυτά, στην τέταρτη περίοδο... πήραν φόρα, κατόρθωσαν να ανακάμψουν και με "υπογραφή" Κένεθ Φάριντ (19π., 19 ριμπ.), Τάι Λόσον (19π., 8 ασίστ) και Αντρέ Μίλερ (18π.) το Ντένβερ συνέχισε την ανοδική του πορεία!

Από πλευράς Μάτζικ, ο Τζαμίρ Νέλσον (20π., 8 ασίστ) το πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να "σπάσει" την γκίνια της ομάδας του...

Keywords
Τυχαία Θέματα