Greeks Abroad | Eurocup: Βασιλειάδης, ο λυτρωτής! (video)

Απίστευτο φινάλε στην αναμέτρηση της Βαλένθια με την "ελληνική" Μπιλμπάο για την 4η αγωνιστική του Last-16 και ακόμη πιο απίστευτη νίκη για τους Βάσκους, καθώς ο... "killer" Κώστας Βασιλειάδης "σκότωσε" τους Βαλεντσιάνους με τρίποντη "βόμβα" με τη λήξη του ματς, "γράφοντας" το 60-61!

Η Βαλένθια είχε στα χέρια της τη νίκη, καθώς ο Ντόελμαν ευστόχησε σε λέι απ 44 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του ματς, για το 60-58, ωστόσο οι γηπεδούχοι λογάριαζαν... χωρίς τον ξενοδόχο! Όπου ξενοδόχος βάλτε το όνομα του κορυφαίου της αναμέτρησης, Κώστα Βασιλειάδη, ο οποίος... έκλεισε

το σπίτι της Βαλένθια με τρίποντο, διαμορφώνοντας το τελικό 60-61, δύο δευτερόλεπτα προτού ακουστεί η κόρνα της λήξης και χάρισε μία ανέλπιστη νίκη στην Μπιλμπάο, η οποία στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κυνηγούσε στο σκορ! Χαρακτηριστικό είναι ότι πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα στο 32ο λεπτό!

Ο 28χρονος Θεσσαλονικιός γκαρντ-φόργουορντ ήταν και πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 14 πόντους, ενώ πραγματοποίησε και 2 κλεψίματα, όντας ο κορυφαίος του αγώνα! Ο Νίκος Ζήσης έμεινε στα χαμηλά, καθώς σημείωσε μόλις 2 πόντους, αλλά μοίρασε και 3 ασίστ. Πέραν του Βασιλειάδη, ο Λαμόντ Χάμιλτον ήταν ο μοναδικός "διψήφιος" για την Μπιλμπάο, φορτώνοντας το καλάθι της Βαλένθια με 12 πόντους.

Από πλευράς ηττημένων, η τριπλέτα Τζάστιν Ντόελμαν-Σέρχιι Λίστσουκ-Ράφα Μαρτίνεθ ήταν όλα τα λεφτά, πετυχαίνοντας από 14 πόντους έκαστος, ωστόσο ο Βασιλειάδης τους... έκλεψε τη δόξα και έκανε δώρο στους Βάσκους τη δεύτερη διαδοχική νίκη κόντρα στην Βαλένθια.

Απολαύστε την τρίποντη... "οβίδα" του Κώστα Βασιλειάδη που έδωσε στην Μπιλμπάο τεράστια ανάσα στο δρόμο για την πρόκριση:

Keywords
Τυχαία Θέματα