Γηροκομείο προμήθευε ηλικιωμένους με ιερόδουλες!

22:38 29/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ένα άκρως προχωρημένο γηροκομείο βρίσκεται στο Σάσεξ της Βρετανίας, οι υπεύθυνοι του οποίου όμως τώρα οδηγούνται στα δικαστήρια!

Το προσωπικό του γηροκομείου Chaseley με τις ευλογίες της διεύθυνσης κανόνιζαν καθημερινά επισκέψεις ιερόδουλων για τους ηλικιωμένους που διέμεναν σε αυτό! Σκοπός όπως λένε ήταν για να αποτρέψουν τους ηλικιωμένους από το να επιτίθενται σεξουαλικά στο προσωπικό!

«Οι άνθρωποι έχουν ανάγκες και εμείς είμαστε εδώ για να τις ικανοποιούμε. Αποφασίσαμε να προσλάβουμε ένα ανεξάρτητο σύμβουλο ο οποίος κανόνιζε τα πάντα. Οι ασθενείς πλήρωναν μόνοι

τους τις επισκέψεις. Εμείς απλά διαμορφώναμε κατάλληλα ένα δωμάτιο και τους το παρείχαμε», δήλωσε η διευθύντρια του γηροκομείου Σου Γουάιτ.

«Πρόθεση μας είναι, οι ηλικιωμένοι που φιλοξενούνται εδώ να παραμένουν ευτυχισμένοι. Έχουν ανάγκες που αν δεν ικανοποιηθούν, μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και στην κατάθλιψη».

Μάλιστα, κάθε φορά που κάποιος από τους ηλικιωμένους είχε μια τέτοια επίσκεψη μια κόκκινη κάλτσα έμπαινε στο πόμολο της πόρτας, για να υποδείξει ότι το δωμάτιο είναι... κατειλημμένο. Γι' αυτό και τα βρετανικά μίντια ονόμασαν την υπόθεση το σκάνδαλο της «κόκκινης κάλτσας».

Ωστόσο, οι επισκέψεις γίνονταν πάντα υπό επίβλεψη, αφού κάθε 15 λεπτά ένα μέλος του προσωπικού χτυπούσε την πόρτα για να διαπιστώσει αν όλα βαίνουν καλώς.

Όμως, πρόσφατα οι υπεύθυνοι του Chaseley, οργάνωσαν ένα strip show για τους ηλικιωμένους και εκπρόσωπος του τοπικού δημοτικού συμβουλίου του East Sussex, δήλωσε πως οι αρχές δεν είχαν τη δέουσα ενημέρωση και ότι σε καμία περίπτωση δεν επιδοκιμάζουν το γεγονός.

Έτσι, τελικά η υπόθεση θα πάρει το δρόμο του δικαστηρίου, για να κριθεί αν είναι παράνομη ή όχι.

Keywords
Τυχαία Θέματα