Final Four | "Να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε"

Για "μάχες" σώμα με σώμα έκανε λόγο ο Κώστας Καϊμακόγλου ενόψει της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ ενώ ο Νικ Καλάθης από την πλευρά του τόνισε πως το "κλειδί" θα είναι η άμυνα.

ΤΣΣΚΑ είναι μία πολύ καλή ομάδα και πιθανών να έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη, μέχρι τώρα. Δεν είναι εύκολο να σταματήσεις κάποια πράγματα που κάνουν, αλλά έχουμε σχέδιο και θα το αναπτύξουμε στο παρκέ. Θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τις μεγαλύτερες απειλές τους και να

δούμε τι θα γίνει. Όταν μιλάμε για ένα ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας, ξέρεις πως θα γίνει ένα ματς που θα επικεντρωθεί στη δύναμη. Πιστεύω πως θα γίνει μάχη σώμα με σώμα", δήλωσε ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Ο Στίβεν Σμιθ με την σειρά του, είπε:

"Έχουμε πολλούς παίκτες που μπορούν κάνουν μεγάλα παιχνίδια και μπορούν να παίζουν σκληρά. Υπάρχουν "κλειδιά" για να νικήσεις την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Αυτό πιστεύω εγώ. Είναι μία ισορροπημένη ομάδα. Έχουν ψηλά κορμιά στη ρακέτα αλλά και παίκτες που μπορούν να απειλήσουν απ’ έξω. Το ίδιο όμως έχουμε και εμείς. Παίζουμε καλά στο "inside game" αλλά και στο πικ εκ ρολ. Πιστεύω πως μεγάλο ρόλο θα εξαρτηθεί από το ποιος θα εκτελεί καλύτερα στην επίθεση και θα βρει τις αδυναμίες και τα λάθη της αντίπαλης άμυνας. Θα γίνει μία μεγάλη "μάχη" ανάμεσα στα γκαρντ και στους ψηλούς".

Ο Νικ Καλάθης, επίσης δήλωσε:

"Το "κλειδί" θα είναι η άμυνα. Αλλά θα πρέπει να πάρουμε τα σουτ και να τους μπερδέψουμε, ενώ εμείς θα πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Έχουμε πολλούς παίκτες, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε ανάλογες καταστάσεις. Έχουμε μία δυνατή, αμυντικά, ομάδα αλλά και χημεία. Παίζουμε πολλά χρόνια μαζί".

Keywords
Τυχαία Θέματα