ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ | Νιπεργιάλης: "Ιστορική νίκη για τον Κόροιβο"

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας πέτυχε μεγάλη νίκη-πρόκριση με 86-80 απέναντι στην ΑΕΚ, με τον προπονητή , Βασίλη Νιπεργιάλη να δηλώνει ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ τόνισε πως στην πορεία θα προστεθούν κι άλλα στοιχεία στο παιχνίδι τους.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς (σ.σ. Βαγγέλη Ζιάγκο) για τα καλά του λόγια. Ήταν μεγάλο στοίχημα για εμάς η καλή φιλοξενία της ιστορικής ΑΕΚ και σίγουρα ο Κόροιβος πέτυχε σήμερα τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του. Θέλω να ευχαριστήσω

τους παίκτες μου που υπερέβαλαν εαυτό.

Ουσιαστικά, ήταν το πρώτο τους παιχνίδι με κανόνες, καθώς είχαν παίξει την προηγούμενο εβδομάδα ένα καθαρά προπονητικό φιλικό. Η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε πολύ υψηλότερα επίπεδα απ' ό,τι περίμενα. Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιδιά με προσωπικότητα και εγωισμό, στοιχεία που έβγαλαν στο γήπεδο και πήραμε το παιχνίδι. Η νίκη με την ΑΕΚ τελείωσε εδώ. Δεν θα ξανασχοληθούμε με αυτό το παιχνίδι. Αυτό που μας ενδιαφέρει πλέον είναι να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Θέλουμε να βάλουμε πολλά πράγματα ακόμα στο παιχνίδι μας. Σήμερα χρησιμοποιήσαμε λίγα και θα είμαστε βελτιωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που αγαπάει την ομάδα και την στηρίζει. Όλο τον κόσμο που βρέθηκε εδώ. Ευχαριστώ και πάλι τον κόουτς. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας", ήταν τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Νιπεργιάλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα