«Προσγείωση» εν όψει Παρί

09:07 15/9/2013 - Πηγή: Bam

Χαμόγελα στον Ολυμπιακό για τη νίκη επί της Ξάνθης, όμως στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν έχουν ξεχάσει το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν και την πρεμιέρα του Champions League.

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι έχουν στον Ολυμπιακό, ύστερα από την επιβλητική

νίκη (4-0) της Skoda Ξάνθης.

Οι Πειραιώτες κατάφεραν να πετύχουν για δεύτερο σερί παιχνίδι να πετύχουν πολλά γκολ (στο προηγούμενο επικράτησαν με σκορ 5-0 στην έδρα του Λεβαδειακού) και δείχνουν να έχουν βρει ρυθμό.

Ο Μίτσελ έκανε πράξη αυτό που έλεγε τόσο καιρό πως για εκείνον προτεραιότητα είχε το παιχνίδι με τους Ακρίτες και μετά θα ασχοληθεί με εκείνο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την ομάδα – μέχρι και χθες το βράδυ - του Νίκου Καραγεωργίου, πρόσφεραν θέαμα σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρησή τους και πλέον καλούνται να… προσγειωθούν εν όψει της πρεμιέρας του Champions League.

Πολλές φορές έχει ειπωθεί πως είναι άλλη ιστορία είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και άλλη η Ευρώπη, κάτι που επισήμαναν και χθες οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Στον Ολυμπιακό έριχναν τους τόνους, αφού γνωρίζουν πως ο αγώνας με την Παρί έχει τις δικές του δυσκολίες και για αυτό τον λόγο πρέπει από σήμερα να ξεχάσουν το παιχνίδι με την Ξάνθη και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την αναμέτρηση της Τρίτης.

Οι Πειραιώτες δεν είναι… πρωτάρηδες στο Champions League και για αυτό τον λόγο έχουν φέτος ως στόχο την διάκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, τι έγινε την περσινή σεζόν με την Λεβάντε, η οποία δεν αποτελούσε «φόβητρο», όμως κατάφερε να τους αποκλείσει σχετικά εύκολα από τη συνέχεια του Europa League.

Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι, θεωρείται απίθανο ο Μίτσελ να ξεκινήσει ως βασικό τον Βάις, ο οποίος αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά σκέτος «διάβολος», αφού έπαιξε σε δύο σερί αγώνες της εθνική Σλοβακίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ και χθες έβγαλε όλο το ματς με την ακριτική ομάδα.

Πιθανότατα τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Κάμπελ, ο οποίος επέστρεψε την Παρασκευή από την Κόστα Ρίκα.

Επίσης, φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει και ο Φουστέρ, ο οποίος δείχνει φορμαρισμένος και χθες τον έκανε αλλαγή ο Ισπανός τεχνικός για να τον ξεκουράσει εν όψει του προσεχούς ματς με τους Πρωτευουσιάνους.

Όλα αυτά, όμως, θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες και στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν μέχρι την Τρίτη, όπου ο Μίτσελ θα δουλέψει κάποια πράγματα που θέλει για τον αγώνα με την Παρί.

Σταύρος Καλογεράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα