AENK | Παπαθεοδώρου: "Ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας"

Το εγκώμιο του Απόλλωνα Πάτρας έπλεξε ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, παράλληλα τόνισε ότι παρά την ήττα είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του και ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

"Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι πολύ κοντά στο να πετύχει τον στόχο της ανόδου και είναι αήττητη στο γήπεδο της.

Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και αγωνιστικά και με τον κόσμο που έχει στο γήπεδο. Σκοπός ήταν να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να είμαστε κοντά στο σκορ ελέγχοντας

τον ρυθμό.

Έτσι σταματώντας τον Αργυρόπουλο στο σημείο και της εκτέλεσης και της δημιουργίας του pick and roll, τον βγάλαμε -σε αυτό το παιχνίδι-, εκτός ρυθμού, ωστόσο, αντιμετωπίσαμε άλλο πρόβλημα, αυτό με τον Κρόλο όπου ήρθαν 29 πόντοι με πολύ καλά στατιστικά. Δεν μπορέσαμε να τον αντιμετωπίσουμε σε καμία στιγμή του αγώνα, μόνο όταν γυρίσαμε σε ζώνη.

Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, το παιχνίδι κρίθηκε σε λεπτομέρειες και σε δυο μεγάλα σουτ του Πέτροβιτς αλλά και κακές επιλογές δικές μας ,στην επίθεση, στα τελευταία λεπτά. Υπάρχει ικανοποίηση για την καλή εμφάνιση. Είμαστε μια ομάδα που πρώτη φορά αγωνίζεται στο γήπεδο της Πάτρας, νιώθουμε πολύ μεγάλο σεβασμό, και είμαστε χαρούμενοι που παίξαμε σε μια πολύ καλή ατμόσφαιρα, παρ’ ότι χάσαμε. Κάναμε ότι μπορούσαμε, παίξαμε με το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας.

Στον Απόλλωνα να πω, πως χρειάζεται να μείνουν συγκεντρωμένοι, όλα τα παιχνίδια είναι πονηρά… αν και όλα εξαρτώνται από αυτόν. Είναι ευτύχημα για το άθλημα, να έχει μια τέτοια ομάδα με προπονητές και παίκτες από την περιοχή, αυτό είναι το μεγάλο κέδρος πέρα από την άνοδο. Και πάλι συγχαρητήρια για τη νίκη" .

πηγή: "sportfmpatras.gr"

Keywords
Τυχαία Θέματα