AENK | Επίσκεψη στη «Στέγη Κοριτσιού Αγία Άννα»

Χαμόγελα, ελπίδα και αισιοδοξία μοίρασε η Νέα Κηφισιά, που επισκέφτηκε τα παιδιά του ιδρύματος «Στέγη Κοριτσιού Αγία Άννα».

Αναλυτικά:

Χαμόγελα, ελπίδα και αισιοδοξία πρόσφερε η ΚΑΕ Νέα Κηφισιά στα παιδιά του ιδρύματος «Στέγη Κοριτσιού Αγία Άννα». Αντιπροσωπεία της ομάδας μας με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΚΑΕ Γιώργο Βαγενά,

επισκέφθηκε την Κυριακή (29/12) το ίδρυμα όπου και παρέδωσε στους υπευθύνους, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, «Δουλεύουμε για καλό σκοπό», καθώς επίσης δώρα και βιβλία.

Τα κορίτσια της «Στέγης Κοριτσιού Αγία Άννα», επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στους ανθρώπους της Νέας Κηφισιάς, από τους οποίους πήραν δώρα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Το παρόν στην επίσκεψη αυτή έδωσαν, ο πρόεδρος Γιώργο Βαγενάς με την σύζυγο του Ελένη Δημουλά, οι αρχηγοί Δημήτρης Μενουδάκος και Σπύρος Διαμαντόπουλος, και το μέλος του προπονητικού επιτελείου, Γιώργος Μπιτζάνης.

Στην προσπάθεια της αυτή η Νέα Κηφισιά είχε την υποστήριξη του Δήμου Κηφισιάς αλλά και των καταστήματων: Leonidas, Recipe, Barbagrillo, Βάρσος, «Εν Κασσαβέτη Περίδρομος», Ματσούκα, και Dalliance House».

Keywords
Τυχαία Θέματα