A1 | «Σύντομα θα βρουν τηλεοπτική στέγη Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός»

Ο Γιώργος Χαλβατζάκης ήταν ο πρώτος που πήρε το λόγο στην κλήρωση για τη σεζόν 2013-2014 στην Α1 και τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα κατορθώσουν να βρουν τελικά τηλεοπτική... στέγη.

«Καλησπέρα σε όλους. Σας καλοσωρίζω στη σημερινή κλήρωση. Σε ένα μήνα περίπου από σήμερα θα ξεκινήσουν στην αφετηρία 14 ομάδες, μεταξύ των οποίων ο πρωταθλητής Ευρώπης

Ολυμπιακός και ο πολυνίκης Παναθηναϊκός. Πέρυσι ζήσαμε μια ιδιαίτερα μπασκετική χρονιά, με τον ανταγωνισμό να κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Η οικονομική εξυγίανση των ομάδων κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα προβλήματα έχουν εξαλειφθεί. Πλέον, όμως, δεν επαναλαμβάνονται. Είμαι σίγουρος δεν θα επαναληφθούν. Νέοι χορηγοί ήρθαν, ενώ έχουν βρει τηλεοπτική στέγη οι δώδεκα ομάδες, πλην του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που ελπίζουμε να το πετύχουν σύντομα. Σε λίγο θα ακολουθήσει η κλήρωση. Το νέο μας πρωτάθλημα, που θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό και ενδιαφέρον από το περσινό, εισέρχεται στην αφετηρία του, έχοντας σαν πυξίδα την ειλικρινή συνεργασία όλων των φορέων. Εύχομαι σε όλους σας ένα υγιές και καλό πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος ζήτησε την συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε η νέα σεζόν να είναι όσο καλύτερη γίνεται ενώ υποσχέθηκε και την βοήθεια της Πολιτείας.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Α.Ε., Κωνσταντίνος Λουρόπουλος, ανέφερε: «Όταν έπαιζα εγώ ήταν ξύλινες οι μπασκέτες, αλλά το Μετς ήταν πολύ συναρπαστικό, όπως είναι και σήμερα. Τα χρήματα που μοιράζονται είναι δικά σας. Αυτά τα χρήματα θα συνεχίσουμε να τα δίνουμε πίσω στην κοινωνία. Ο ΟΠΑΠ είναι στοιχηματική εταιρία κι έχει βασικό στόχο να βοηθάει την κοινωνία και τον αθλητισμό. Εύχομαι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, θα ονειρευόμουν να βλέπω σκορ αμερικάνικα, αλλά βολεύομαι και με κατοστάρες. Δεν αντέχω αυτές τις σκληρές άμυνες. Εμείς παίζαμε ελεύθερα, ποιος θα βάλει καλάθι, όχι ποιος δεν θα το φάει. Όχι βία στο νέο πρωτάθλημα, όχι βία!».. Επίσης, βραβεύθηκε από τον ΕΣΑΚΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα