Β' ΕΘΝΙΚΗ | Αποκαλύπτεται στο κοινό του ο Ιωνικός Νικαίας

Οι φίλοι του Ιωνικού Νικαίας θα έχουν την ευκαιρία να δουν την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται για πρώτη φορά τη νέα σεζόν στον Πλάτωνα.

Ο Ιωνικός Νικαίας έχει δώσει μέχρι στιγμής τρία φιλικά παιχνίδια, όλα εκτός έδρας, ενώ το Σάββατο (21/9, 15:30) θα υποδεχθεί τον Αμύντα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η στιγμή που οι φίλοι του Ιωνικού θα δούν την Ομάδα τους αγωνιζόμενη στον πρώτο φιλικό εντός έδρας αγώνα πλησιάζει: το ερχόμενο Σάββατο (21/9) ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει στο κλειστό

του Πλάτωνα, σε ένα πολύ δυνατό τεστ, τον Αμύντα (15:30), ομάδα που θα είναι από τις βασικές αντιπάλους του Ιωνικού στην φετινή του πορεία.

Στα τρία πρώτα του φιλικά παιχνίδια, ο Ιωνικός έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. H ομάδα του Νίκου Καραγιάννη δείχνει πολύ καλό πρόσωπο και ως τώρα επικράτησε εκτός έδρας του Περάματος (Γ Εθνική), του πολύ δυνατού Φιλαθλητικού (Α2), σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκε χωρίς αρκετά βασικά στελέχη στο ρόστερ της, ενώ ήταν καταλυτική στο φιλικό του προηγούμενου Σαββάτου (14/9) με τη Νήαρ Ήστ (Β Εθνική) στην Καισαριανή.

Πλέον με όλους του παίκτες να βρίσκονται σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, το Σάββατο προσφέρεται για μία πρώτη εικόνα μπροστά στους φίλους της Ομάδας.
Να σημειωθεί οτι οι φιλοι του Ιωνικού που θα βρεθούν στο γήπεδο του Πλάτωνα θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας (VIP: 100, Γενική τιμή: 50, Rangers - Άνεργοι - Νέοι - Φοιτητές: 20)».

Keywords
Τυχαία Θέματα