Το Google+ άρχισε να σημειώνει πτώση στην επισκεψιμότητα του !

Το Google+ πριν λίγες μέρες έφτασε τους 20 εκατομμύρια χρήστες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δείχνοντας έτσι τη δυναμική που έχει ή μήπως όχι, σύμφωνα με τα δεδομένα που εκδόθηκαν σήμερα από την εταιρεία Experian Hitwise το νέο κοινωνικό δίκτυο της Google+ έχει υποστεί κάμψη στην επισκεψιμότητα του το τελευταίο καιρό.
Το Google+ είχε 1.79 εκατομμύρια επισκέπτες έως το τέλος της προηγουμένης εβδομάδας που ήταν η 23 Ιουλίου, το νούμερο αυτό είναι μειωμένο σε σχέση με τη προτελευταία μέτρηση κατά 3%
και πιο συγκεκριμένα οι επισκέψεις ήταν 1.86 εκατομμύρια, εκτός αυτού η διαρκεί της επίσκεψης ήταν μειωμένη κατά 10%, από 5 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα σε 5 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα.
Από τη πλευρά της η Google αρνήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα και δήλωσε μόνο ότι τα αποτελέσματα δεν είναι αντικειμενικά αφού δεν λαμβάνουν υπόψιν τους δυο σοβαρά κριτήρια, το πρώτο είναι η επισκεψιμότητα από φορητές συσκευές και το δεύτερο είναι η αλληλεπίδραση που έχει το Google+ με άλλες υπηρεσίες της εταιρείας όπως το Gmail.

Το Google+ έχει καταφέρει μέσα σε 3 εβδομάδες να φτάσει τους 20 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες ενώ 1 εκατομμύριο "αντικείμενα" μοιράζονται καθημερινά μέσα από αυτό, η Google+ πριν λίγες μέρες μάλιστα μπλόκαρε χιλιάδες λογαριασμούς που δεν ανέφεραν ακριβή στοιχεία σε μια προσπάθεια να το κάνει πιο αξιόπιστο σε σχέση με το Facebook.

Άραγε η όλοι επιτυχία ήταν απλά μια φούσκα που άρχισε να ξεφουσκώνει πολύ γρήγορα η μήπως απλά είναι μια συνηθισμένη κάμψη που λίγο πολύ όλα τα μεγάλα δίκτυα περνάνε ;

news.cnet.com
Keywords
Τυχαία Θέματα